Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
test na razgovoru za službo 18.6.2010 15:11:38
|
|
|
|
alenkica
|
v čet. sem bila na razgovoru, danes pa me pokličejo, da sem prišla v drugi krog,kjer bo nekakšen preizkus znanja o računalniku. Gre se za tajniško delo, pa me zanima, kaj pride na teh testih? Tipkanje, internet ali kaj? Ima katera kakšne izkušnje s temi testi. Sem ful vesela, po drugi strani me je strah, kot da bi bila pred diplomskim izpitom. Aja, tole imam v torek, tako da si lahko še malo osvežim spomin! Danes je moj srečen dan, upam da za vseeeeeeeeee nas!
|
|
|
|
RE: test na razgovoru za službo 18.6.2010 15:32:25
|
|
|
|
Felicita
|
hm, moja mami je mela (sicer za JU) za prevest in pretipkat eno pismo in ga ustrezno (po navodilih - velikost fonta, razmak med vrsticami,...) oblikovat. V Excelu je dobila tabelo s podatki, ki jo je mogla dopolnit z informacijami z interneta (statistični urad), jo uredit (podatki padajoče,...) in narisat graf iz dela te tabele.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 19:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?