|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test clearblue
9.3.2008 17:24:45   
onur
Ojla! Kaj pravite. 26.2. bi morala dobiti menstro, pa je do danes še nisem. Prvi dan izostanka sem delala test, pa je bil negativen. Zgodilo se mi je, da sem jo dobila še po 15 dneh. V sredo bo 15 dni od izostanka. Kaj pravite, naj počakam ali naredim test, če sem noseča. Želim si, da bi bila. user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test clearblue
9.3.2008 17:34:34   
Athina
Če je do četrtka ne bo, naredi test. Mislim, da se šteje prvi dan najdaljšega cikla ... Srečno, upam, da ugledaš črtici user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 17:35:24   
Athina
pardon, prvi dan izostanka najdaljšega cikla sem mislila ...

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 17:35:56   
aqua77
Probat ni greh, tako da ti kar pogumno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da zagledaš magičniuser posted image  ali user posted image  in da boš srečka user posted image .  A imaš kakšne znake: večkrat hodiš lulat, te bolijo prsa ....????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 17:47:17   
onur
Ma bila sem ful napet, vetrovi, večkrat sem čez noč šla lulat. Ma raje ne mislim na to, ker sem prejšnji mesec imela tudi razne znake, pa je nato prišla user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2008 18:04:31   
aqua77
Moreš biti pozitivna. user posted image user posted image  Sej vem, da je težko včasih, ampak se splača potruditi za user posted image . Meni tudi večkrat zmanjke optimizma, sam so tukaj naše borke, ki mi pomagajo naprej. Pa še ko vidim, kako kakšni uspe user posted image  ali user posted image , potem si rečem, da bo tudi za mene prišel čas, ko bom zagledala ++++++. Tako da kar pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2008 19:33:41   
onur
Hvala za pikapoke. user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?