|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test CB pokazal +
11.6.2012 8:01:52   
Matejkaa
Punce pozdravljenee!

danes oziroma zdaj, na prci urnik kakor priporocajo sem naredila test nosecnosti.. najprej listek ki je pokazal eno zelo jasno crtico, druga je majn malo jasna ampak se jo lepo vidiuser posted image ) :)potem sem naredila se test CB in je pokazal zeloo lep moder plusek.. teste sem sedaj naredila 4 dni pred menstruacijo.. amoak misli , da je to to ane? jst se kar tresem od veselja k sm zagledala plusek.. kar nemorem verjet:)user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test CB pokazal +
11.6.2012 8:02:43   
Matejkaa
popravek: na prvi urin*

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2012 10:41:47   
Inigo
TO JE TO!!!

ČESTITAAAAAAAAAAM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2012 10:59:36   
Matejkaa
hvalaaaaauser posted image sem ze klicala ginekologinjo in se narocila :) user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2012 18:11:21   
Cebelica 33
Jupiiiiii....... user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2012 19:17:11   
Anonimen
ooooo kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno user posted image ti želim vseh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cebelica 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2012 14:02:27   
sapra_miška
Jupiii, čestikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2012 14:34:52   
mojamura

Matejkaa čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2012 15:14:57   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

Punce pozdravljenee!

danes oziroma zdaj, na prci urnik kakor priporocajo sem naredila test nosecnosti.. najprej listek ki je pokazal eno zelo jasno crtico, druga je majn malo jasna ampak se jo lepo vidiuser posted image ) :)potem sem naredila se test CB in je pokazal zeloo lep moder plusek.. teste sem sedaj naredila 4 dni pred menstruacijo.. amoak misli , da je to to ane? jst se kar tresem od veselja k sm zagledala plusek.. kar nemorem verjet:)user posted image user posted image

O ja! To bo TO! Skačem u luft zate! Vesela, vesela, vesela! user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2012 21:38:10   
Matejkaa
hvalaaa punce:) jst upam,da se bo izteklo vse srecno!:) no, itak vem da se bo :) user posted image
lupcka vsem

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2012 14:15:52   
MiniMe85
Živjo!

Matejkaa, najprej ti čestitam za user posted image user posted image user posted image
želim ti lepo in mirno user posted image

Me pa zelo zanima kateri test si najprej delala, ki ti je pokazal rahlo drugo črtico? Js sem danes delala bc in mi je tko rahlo drugo črtico pokazal, da niti nisem vedela ali si jo domišljam ali je res tam user posted image
no, sem potem pokazala test kolegici, ker možu hočem na lepši način povedat, da sem user posted image , če sem, pa je skuz trdila, da je ni, ko pa je test obrnila proti svetlobi, pa je rekla, da vidi čisto rahlo lila črtico.

Porkaš ... ne vem kaj je to zdej! user posted image

sem pa 3 dni pred user posted image in nisem mogla več čakat, ker sem prav čutla, da se nekaj dogaja z mojim telesom. Sem se pa želela s testom prepričat, da ni psiha user posted image

drugače pravim, da user posted image bo, ko bo, ampak ne vem kaj sem zdaj tok divja user posted image

lp

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2012 14:33:12   
Anonimen
minime: tako je bilo pri meni pri prvi nosecnosti, sem naredila test bc in je bila crtica kot privid. videla sem jo samo jaz in nihce drug. potem pa sem sla se po CB in je takoj narisal plususer posted image

(odgovor članu MiniMe85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2012 15:33:12   
MiniMe85
Kaj res???user posted image

ja, js imam cb doma, lepo zapakiran ... čaka na prvi dan izostanka user posted image user posted image

a misliš, da je potem možno, da sem res user posted image

ponovim jutri zjutraj bc s prvim jutranjim urinom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2012 11:25:42   
Teya D.
Možnosti da si nosečka je velika, pa vendar preden ti naredimo preveliko upanje, počakaj na izostanek in test ponovi. Najbolje je digitalni CB, sicer malo dražji ampak pokaže +/- tako da ni vmesnih vprašanj user posted image .
Navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2012 18:53:22   
MiniMe85
Hvalaaaa!!!user posted image

jutri bom ponovila z bc, sam tok da vidim, če bo še tista bleda črtica tam...pa kr mam že glih 2 bc testerjauser posted image
in če črtice več ne bo, naredim čez kak teden še enega, v primeru, da se user posted image ne bo, če se pa tista bleda črtica pojavi, pa takoj, še tisti dan, ko bi morala user posted image pridt, naredim clear blue user posted image

odkar sem rodila (drugi mesec bo 2 leti) imam to srečo, da user posted image vedno, ampak res vedno pride 27., razen marca je 28. Mi je tako hecno ... ker meseci imajo 30 in 31 dni, a ona vedno 27. trofi user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2012 21:24:16   
MiniMe85
hej!

Samo sporočam, da se je rahla črtica sprevelila v ogromen + na cbuser posted image

presrečnaaaaa!

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2012 7:35:31   
pluseki
MiniMe85 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima pa me kakšne znake si imela kaj? Kako dolgo pa delata na dojenčku?

Še enkrat čestitke, upam, da bo tudi meni hitro uspelo...

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.8.2012 9:22:21   
MiniMe85
hvalaaaa!!!

Točno sem vedela, da sem noseča, ker sem se čisto drugače počutila. Napihnjena karnaprej, pa ponavadi skor nikol nisem, v desnem jajčniku me je špikal, utrujena sem bila in pa parkrat se mi je zvrtelo...enim ženskam je to vsakdanje, meni ni. Tudi PMSja nikol ne čutim.

Na otročičku sva delala 2 tednauser posted image .

Prvič sva pa delala na bebiki 3 tedne, ker nisem točno vedela kdaj imam o (zelo neredne menstruacije sem imela, po porodu so se mi pošlihtale)user posted image .

Res sem med srečnimi in si kar ne morem predstavljati kako se počutijo ženske, ki se trudijo že vrsto let.

Kako je pa s tabo? Že dolgo delata na otročičku?

Vsem želim srečno in čimveč +

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2012 12:10:09   
pluseki
Ja midva se pa trudiva že več kot leto dni. Imam tudi PCO, vendar imam vsak mesec menstruacije.
Ta mesec imam tudi poseg - laparoskopijo. No mogoče pa bom do takrat nosečka.
Mene že od ovulacije naprej bolijo prsa pa vsak dan bolj, pa bradavičke so zelo občutljive, pa napihnjena sem kot balon,
pa nekje en teden nazaj me je tako glava bolela, da se mi je mešalo. Tak glavobol pa imam samo takrat, en ali dva dni pred menstruacijo, takrat vem, da bo prišla. No upam na najboljše....lahko pa je le PMS...:(

Uživaj v nosečnosti! user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.8.2012 12:38:41   
MiniMe85
Ja, mene so v prvi nosečnosti tudi prsa bolela ... to se spomnim, ker drugač me nikol ne ... kot sem rekla, nimam pmsjev user posted image
pa kolobarji so mi potemneli, zdaj prav tako ... pri meni je to defenitivno znakuser posted image

mogoče pa si user posted image po vsem, kar si napisala. Pojdi na krvni test, ker te bo čakanje ubilo!
Vsaj mene bi user posted image
js 2 dni nisem mogla počakat, da bi test ponovila, kaj še dlje user posted image

ti pa resnično želim, da bi čimprej bila user posted image , hudo je to, ko se človek takole trudi, pa ne rata user posted image user posted image user posted image user posted image

kolegica ima tudi pco in je zanosila po 14 mesecih 'matranja', ampak je rekla, da če bi vedela, da bo po 14 mesecih uspelo, bi celo leto prešparala koš živcev in se prepustila...in verjamem, da bi tudi veliko prej zanosila.

Držim pesti zate pluski user posted image

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.8.2012 19:30:46   
pluseki
Tebi je pa to hitro uspelo...maš pa res srečo! user posted image A enega otroka pa že imaš?

Ja pri meni je pa ta problem, da imam vsak mesec PMS, vendar se iz mesca v mesec razlikuje. Včasih sta mogoče dva cikla enaka, drugič pa spet drugače.

Je pa res, da veliko vpliva tudi psiha...trudim se, da ne mislim toliko, vendar mi misli včasih spet uidejo....user posted image

Če pa ne zdaj, pa upam, da uspe po posegu.

Hvala ti za želje. user posted image

Pa čimveč pozitivne energije user posted image user posted image pa seveda, da vse, katere si želimo čimprej zagledamo user posted image user posted image !

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.8.2012 22:49:48   
MiniMe85
ja, res nama rata en, dva, tri...

Ja, punčko že imam...čez dober teden bo stara 2 letiuser posted image .

Vem, da psiha veliko naredi...js sem bila tudi ta mesec prepričana, da psiha dela svoje, saj se mi je zdelo prelepo, da bi nama tud pri drugem otroku v prvo ratalo.
Samo potem sem se malo umirila in znaki so bili več kot očitni in tud zdi se mi, da ti začne psiha delat, ponekaj neuspelih poiskusih, zato sem bila 98%, da sem res noseča, potem je pa cb potrdiluser posted image .

Kdaj boš pa ti naredila test? Daj, daj...me firbecuser posted image

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.8.2012 15:40:21   
pluseki
Ah moram ti sporočiti, da se mi je danes user posted image pokazala. user posted image

Sploh je nisem pričakovala, saj me en dan prej zelo boli glava pa prsi niso več tako občutljive pa ponavadi pride po 30. dnevu.
Zdaj pa je komaj 28. dan, to sploh nisem vajena, da bi tako zgodaj dobila M. Še nikoli ni bilo tako. Ni nevem kaj močna, je pa...tak, da mislim, da ni nič. Tudi krči niso bili tako močni kot ponavadi.
Ehhh škodaaaa user posted image user posted image

Bom pač morala iti na poseg..

Ti si pa res srečka, da ti takoj prime user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!