|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test CB-pozitiven ali negativen???
12.10.2010 11:05:53   
Anonimen
Če je kateri CB pokazal tako, je bila noseča ali ne? + je ampak res slabo viden(pokazal se je takoj, po 20-30 minutah zbledel)
Sicer bom test ponovila čez 2 dni ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje/mnenja!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test CB-pozitiven ali negativen???
12.10.2010 11:08:54   
*miska.mcc*
jaz zal ne vidim. ampak, ce si videla plus, pol je verjetnost nosecnosti kar velika.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2010 11:13:57   
Katy78
Hm, na sliki se res ne vidi, najbolje da ga ponoviš čez kakšen dan ali dva. Drugače imam pa jaz moj CB še vedno doma in se še vedno vidi plus, pa je tega že več kot 2 leti in pol. user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2010 11:14:34   
ninicananica
Tudi jaz ne vidim +. Priporočam ti, da test narediš še enkrat. Naslednjič naredi Clearblue Digital test za ugotavljanje nosečnosti, pa sigurno ne boš več v dvomih, saj je prikaz rezultata nedvoumno jasen.

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2010 11:14:55   
*miska.mcc*
jaz imam vse 3. 1 je star 10 let, 1 8, 1 pa 2 leti. in je povsod se ornk plus viden.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2010 11:15:01   
Anonimen
tukaj se zelo slabo vidi, ali je plus...
po izkušnjah iz zadnje nosečnosti, sem imela v petek še zelo močan minus na testu, v ponedeljek pa zelo močan plus - počakaj še kakšen dan in ponovi test, če menstruacija ne pride

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2010 11:18:18   
butt3rfly
jst si umišljam, da vidim fejst, fejst rahlo navpično črtico, če sliko pogledam pod določenim kotom... od daleč sem sicer skor slepa, od blizu pa še kar dobro vidimuser posted image ponovi rajš čez dan, dva, bo vse skupi bolj jasno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2010 11:37:05   
Taddy78
Kupi raje kak drug test, ki zazna že manjše količine nosečniškega hormona in boš takoj vedela na čem si.
Ali pa res počakaj 2 dni (hormon se na 2 dni podvaja) in še 1x ponovi s CB...

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2010 11:38:57   
Anonimen
Meni se zdi, da je sled neke navpične črtice. Najboljše je, da greš na krvni test in boš 100%. user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2010 11:41:42   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

jst si umišljam, da vidim fejst, fejst rahlo navpično črtico, če sliko pogledam pod določenim kotom... od daleč sem sicer skor slepa, od blizu pa še kar dobro vidimuser posted image ponovi rajš čez dan, dva, bo vse skupi bolj jasno...

omguser posted image si te prav predstavljam kako mezikajoce lezes in buliš v monitor....user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2010 11:46:50   
Anonimen
Ja slika je res slaba(slikano z mobitelom zjutraj), če pogledaš tako v živo, se vidi ampak res rahlo! + definitivno je. Sicer jaz upam, da bo čez 2 dni čisti - tko da me zanima če je lahko lažno potitiven, oz, če je možnost da je zaradi kakega drugega hormona+ na testuuser posted image
Sem pa delala CB pri 1 otroku in je črtica po pol ure čist zbledela, vem da mi mož ni vrjel da sem nosečauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2010 13:37:59   
emica2008
da boš 100% zihr, kupi digitalnega CB, ki ti pa res pokaže al je nosečnost al je ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2010 10:46:02   
k1705
hej.čeprav je že tok časa minilo me zanima kaj je pokazal tvoj naslednji test? jz sm mela včeraj tud tako rahlo črtico....danes pa krvavimuser posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2010 11:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k1705

hej.čeprav je že tok časa minilo me zanima kaj je pokazal tvoj naslednji test? jz sm mela včeraj tud tako rahlo črtico....danes pa krvavimuser posted image lp

Moj naslednji test je pokazal podoben razultat, potem sem šla do G, ki mi je naredil krvni test in UZ in potem je ugotovil da imam na jajčniku cisto ki lahko povzroči pozitiven urinski test! Noseča nisem bila, ker je krvni test pokazal negativno!

(odgovor članu k1705)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2010 12:09:25   
k1705
meni je G po tel. rekla da je verjetno bla nosečnost in je tudi slauser posted image naročila pa me je šele čez tri tedne... ne vem kaj naj si mislim... hvala za odgovor. drži se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?