|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test BC-izkusnje
30.11.2009 10:26:59   
tijica
Pozdravljene!user posted image

Mene zanima ali ima katera kaksne izkusnje z Bayby check testom...Kdaj ga je priporocljivo narediti?Jaz sem ga naredila 4 dni pred predvideno user posted image vendar je druga crtica tako rahlo vidna da moras res dobro pogledati pri dnevni svetlobi da jo vidis..user posted image user posted image user posted image .Ali je katera dozivela podobno kaj bi naj to pomenilo?user posted image

Hvala za odgovore,lep dan punce...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test BC-izkusnje
30.11.2009 10:53:48   
aleunam
Mislim, da je bilo malo prehitro. Počakaj še štiri dni, pa bo. Saj vem, vse smo kdaj pa kdaj nestrpne user posted image , ampak zapomni si eno (prebrala na tem forumu, zelo dober stavek - približno v tem smislu): Kaj je (npr.) 4 dni proti celemu življenju, ki je pred teboj?

Torej, nasmešek na obraz in lepo počakati. user posted image

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2009 10:55:09   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Mislim, da je bilo malo prehitro. Počakaj še štiri dni, pa bo. Saj vem, vse smo kdaj pa kdaj nestrpne user posted image , ampak zapomni si eno (prebrala na tem forumu, zelo dober stavek - približno v tem smislu): Kaj je (npr.) 4 dni proti celemu življenju, ki je pred teboj?

Torej, nasmešek na obraz in lepo počakati. user posted image

se podpišem in se 100% strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2009 10:58:38   
kasso
oj, ja pri meni se je zgodilo isto. Druga črtica je bila rahlo obarvana, zato sem čez dva dni test ponovila in je bila spet isto. Potem sem šla kupit Clearblue, pa je bila črtica fajn obarvana. G mi je rekel, da sem pustila enga denarja v lekarni in jim naredila prometauser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2009 11:34:11   
tijica
Hej punce!

Hvala za odgovore in vzpodbudne besede...user posted image
aleunam ta stavek si bom pa zapomnila ker je tudi meni zeloooo vsec...se ga bom drzala in pocakala da vidimo kaj prinese miklavzuser posted image ...Nestrpna sem pa samo zato ker si res neskoncno zelim zagledati user posted image ...
kasso ce jaz pomislim koliko testov sem naredila zaradi nestrpnosti in vsi do zdaj negativni...ojoj ce bi ta denar dala v pujseka bi imela ze zdaj komplet otrosko opremo user posted image user posted image user posted image ...upam da se bo pri meni zgodilo isto,kot pri tebi in bo cez par dni lepo obarvanouser posted image ...DRZITE PESTI...sem pa bila letos pridna in bi miklavzek lahko podaril enga majhnega nagajivckauser posted image

Se bomo cakaliuser posted image .........pa upajmo da kaj docakamouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2009 12:29:06   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: tijica
Nestrpna sem pa samo zato ker si res neskoncno zelim zagledati user posted image ...

To je povsem razumljivo. user posted image  Želja, pričakovanja, skoraj vse misli nas vodijo do otročka... In potem si želiš, da bi se že eno uro po user posted image  videla user posted image . user posted image  

Take smo, ampak v naše dobro je treba čim manj razmišljati o tem ali se je tokrat prijelo ali ne. Mogoče jaz tako razmišljam, ker sva "komaj" v 2. krogu po IMN in ti lahko res pride vse skup čez glavo po kakšnem letu ali več čakanja in upanja. Na začetku pa vsekakor ne smemo izgubiti volje, ker nikoli ne veš koliko mesecev ali celo let čakanja je pred nami. Meseci letijo in če smo osredotočene samo na user posted image , O, user posted image , user posted image  in bodočega user posted image , lahko življenje gre mimo nas.

Torej, sprostimo se, rečimo kakšno vzpodbudno, upajmo, čakajmo, hkrati pa moramo živeti tudi izven "svojih misli" in tega foruma. user posted image user posted image user posted image

Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas.

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?