|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
1.6.2006 16:41:14   
sabi
ojla!
mene pa neki zanima in siceruser posted image  mi zamuja tri dni,včeraj sm šla k zdravniku narest krvni test in je bil negativen,nakar mi je ginekologinja rekla,da je to še prehitro in da naj počakam še kakšen teden in ponovno naredim test,če user posted image  ne bo. Znakov za menstruacijo nimam nobenih,saj imam vedno bolečine,vendar tokrat ne,edino kar sem opazila je to,da imam zelo napet trebuh.
mi lahko katera lepo prosim pove,ali je možno da sem noseča,pa da mi še nič ne pokaže?(kot pri nekaterih,ki jim pokaže že pred ali pa takoj po menstruaciji)
lepo prosim za odgovore in za vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
1.6.2006 18:07:32   
LuLuna
Kaj pa sicer, ti user posted image  nikoli ne zamuja? Za kateri dan ciklusa gre? Ali ves kdaj si imela ovulacijo? Ali ves stevilko HcG, ki jo je pokazal krvni test?
Drugace pa je vse mogoce, dokler se ne pokaze nasprotno. Ni druge, kot pocakat se nekaj casa in naredit se enkrat test, ali pa docakat menstruacijo.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 18:34:07   
Teya*D.
Hej!
Zanima me mnenje... Stara sem 19let... Zelo rada bi imela dojenčka. Ljudje so mi napolnili glavo s tem, da si bom uničila življenje, če ga bom imela že zdaj. S fantom se ljubiva in si ga oba želiva. Končujem šolo, čaka me sicer še eno leto, vendar si zelo želim user posted image .
Prosim, svetujte mi, ker se sama vidim z družino kljub mladim letom zelo srečno in uspešno.
Sem pa oseba zelo čustvene narave, zato si vse kar kdo reče ženem k srcu kar pa ni dobro.
S fantom sva pred tremi dnevi imela nezaščiten spolni odnos, kar pomeni, da je zanositev velika, zanima pa me, kako dolgo naj še čakam s testom ( prvega sem naredila včeraj, je negativen), glede na to da menstruacija ni redna, ker sem imela težave z vnetji. Prosim, če mi lahko svetujete. Hvala za odgovore!
Lep pozdrav

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 18:50:18   
Anonimen
Teya*D.!

Najprej me nekaj zanima:
1. Zanima me koliko časa sta pa že skupaj?
2. Živita skupaj? Kje bosta ko bo dojenčke na svetu?
3. Koliko je star tvoj fant?
4. Kaj pa glede financ? A fant že dela?

In še nekatera dejstva:
1. Enkrat imet nezaščiten sploni odnos še en pomeni nič! Preberi si kaj o ovulaciji!!!!! Mi imamo od januarja nezaščitene spolne odnose na dva dni, pa se ni še nič prijelo! Zanositi je možno samo med O, ki pa je nekje 12-16 dni pred M.
2. Nosečniški test delaš prvi dan izostanka M, nič prej! To piše tudi na testih, če slučajno nisi prebrala.

Svetujem vama, da vsaj še tisto leto, ki ti manjka do konca narediš, medtem prebereš kakšno strokovno literaturo, da bolje spoznaš svoje telo (kdaj lahko zanosiš, kaj je to ovulacija, kdaj je, merjenje BT...), ker dojenčke delat ni samo luštno, ampak prinesejo tudi neko obveznost in skrb!

Pa brez zamere!

Lp, jjasna

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 18:53:06   
mala zirafa
Teya D,
Jaz sem pri tvojih letih žurala na faksu ter potovala ter seveda študij na srečo končala in se zaposlila.Niti na kraj pameti mi ni kaj takega padlo.Dobro razmislita ker eno je videt dojenčka na sprehodu, drugo pa ga je imet 24/24h kar vem iz lastnih izkušenj.Saj ti je vse na svetu in življenje bi dal zanj, poleg dragega.
Sicer razmisli  o stanovanju, preživljanju, vzdrževanju.Ne vem mene bi motilo živet v skupnem gospodinjstvu s starši od njega ali sebe.Če imata svoje stanovanje, tolko boljše.Glede šole, po srednji lahko tudi izredno študiraš.
Če se zares že zdaj počutiš bit mama, pa kar na delo. Službo se ti splača  že zdej  iskat, ker vsak tolar se pozna.Za informacijo:250000eurov porabiš za vse plenice za enega otroka, pa nočem te strašit.
lp in veliko srečeuser posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 18:59:56   
Teya*D.
Skupaj sva 2leti. Lahko bi rekla, da na nek način živiva skupaj, sva pri mojih starših.
Ko bo dojenček na svetu kje bova? To bova razmišljala, ko bom zanosila, ker nimava rada preveč načrtovanja vnaprej. Fant je star 22let. Fant dela, je redno zaposlen, tako da finance niso nek večji problem. Vem, da nezasčiten spolni odnos še ne pomani nič, vendar imam takšno srečo v življenju, da bi mogoče tudi od prvič kaj lahko bilo :). Izračunala sem si, glede na zadnjo menstruacijo, čeprav ni redna, da je to blo ravno nekje v dneh pred njo, kar pomeni, da jp pričakujem čez 5dni, če seveda bo. Na testu, ki ga kupujem ni bilo tega podatka, drugače nebi spraševala teh reči, ker me je tudi sram, da tega ne vem. Ja tudi jaz sem razmišljala, da počakam na konec šole, vendar, ko se je zgodilo to pred tremi dnevi, sem razmišljala tudi v drugo smer.
Ni zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2006 19:16:43   
mala zirafa
Potem pa je vse okuser posted image Danes je to redkost.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2006 19:32:50   
Teya*D.
Ja, da povem še to...
Imam namreč sošolko ki je rodila pri 17 letih in zdaj zraven mene uspešno končuje šolanje, čeprav ima punčka že 1 leto in par mesecev. Ona je dokaz, da nemogoče, je mogoče.
Če hočeš, ti uspe. Tudi fant mi je rekel, da tam kjer je volja je uspeh in da nama bo uspelo.
Moram pa rečt, da me je naslednji dan zagrabila prav panika, kak bo s šolo in tako...
Ni mi vseeno kako bi odraščal otrok, res ne. Vem pa da bi mi uspelo, ker verjamem vase.
mala žirafa, vsaka ti čast, da si tako žurala itd. Jaz sem hodila 2, 3 leta ven, potem sem spoznala fanta in me je dobesedno minlo. Saj ne rečem, grem na kak roj.dan vendar traja le do 00h največ - vsaj zame. Enostavno mi ni všeč, kar se zunaj dogaja in zato ostanem doma. Nerada gledam kronično pijane ljudi, ki ne vedo kaj delajo. Rajši grem na izlet, gledat krošnje dreves, kot v zakajeno diskoteko.
No, jaz si res želim otroka. Bom še počakala. Vsaj do decembra, da se mi potem vse izide s šolo, če nebo že kaj prejuser posted image .

LP

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2006 19:49:52   
mala zirafa
Takšni in drugačni smo.Minilo me je pri 22-ih, pol pa še tu pa tam na kak drink. Samo študentska leta so nooora, še posebej če si v študentu in to tri ure vožnje stran od doma in če bi jaz takrat zanosila bi se mi podrl svet.
Seveda imaš ti okoliščine pošlihtane, toje čisto druga zgodba.Da sem na tvojem mestu bi otroka obdržala.Potem se že nakako sfolga.Pa še mlado mamico bi imel user posted image .

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2006 19:50:35   
x_srečka_x
JJASNA jaz pa ti iz lastnih izkušenj povem da je lahko točno tako-en nezaščiten spolni odnos in user posted image . Tako je bilo pri meni pa niti nisem računala dneve od zadnje M ali pa da bi vedela da imam ovulacijo in sva imela s fantom en nezaščiten odnos in sem zanosila.

TEYA*D jaz ko bom rodila bom prav tako stara 17let čeprav user posted image  ni bil načrtovan se nisem odločila za splav saj če sva s fantom to delala brez zaščite sva pa lahko še toliko da ne pobegneva od problemov. Tudi jaz sem si vedno želela imeti dojenčka,vedno sem se ukvarjala z maljšimi od mene,ni mi do diska in žuranjauser posted image  Ne vem zakaj ampak taka sem in se najine user posted image  zelo veselim čeprav ni bila načrtovana. Če je volja se vse da,tudi jaz ne bom pustila šole in jo bom naredila. Zakaj pa ga ne bi imela če si tega želita,saj bosta sama vedela da je ta otrok spočet iz ljubezni in imela ga bosta rada. Sam se odločaš kdaj boš imev user posted image  saj je to samo tvoje življenje
Vso srečo user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2006 19:55:28   
mala zirafa
ups sem mislila da jih imaš 19.Pri 17 si v 2. al 3. letniku, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2006 20:22:22   
Teya*D.
mala žirafa sem stara 19 let ( bom no lahko tak rečem ).
sošolka je pri 17 imela otroka. to si verjetno sklepala po odgovoru srečke.
Sošolki je počil kondom in tudi ni naredila splava. Sama pravi, da ni lepšega kak prit domov k svojemu drobižku in fantu, ki te vsak dan spomnita kaj ljubezen je.
jaz imam triletno šolo sicer, vendar je to zelo malo, premalo. in delam še +2. Tako da bom imela vsaj maturo. vsekakor bom nadaljevala šolanje.
Srečka hvala za vzpodbudno zgodbo in tudi tebi hvala mala žirafa. Zdaj vsaj vidim, da obstajajo tudi taki ljudje, ki skupaj z mano mislijo, da s tem ni nič narobe, če imaš otroka mlad.
Srečka, oče otroka je s tabo? koliko je star on?

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2006 21:34:13   
x_srečka_x
Ja oče otroka je z mano skupaj sva pa že dve leti in pol user posted image
star je pa toliko kot jaz,ampak obadva delava le da on dela vsak dan po šoli jaz pa ob vikendih,vse kar pa dobiva pa šparava za user posted image
Mala žirafa jaz zdaj končujem drugi letnik. Si me pa verjetno zamešala Teya*d je stara 19 jaz pa bom ko bom rodila stara 17 user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2006 22:05:32   
Anonimen
x_srečka_x, nisem rekla, da je nemogoče zanositi ob enem samem nezaščitemem odnosu, je pa to skoraj čudež. Bi pa prosila za recept user posted image . Aja pa še to sem te hotela vprašat, kako se je odzval tvoj fant in starši doma, glede na to, da si tako mlada?

Teya*D., katere teste pa uporabljaš, da tega ne piše, ker sem mislila, da piše na vsehuser posted image In kar lepo počakaj do decembra, potem pa v akcijo. Bom pa držala pesti za user posted image user posted image , pa upam, da bom takrat tudi jaz že user posted image .

Lp

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2006 9:51:47   
mala zirafa
Samo za iformacijo.Jaz sem zanosila z metodo umika, sicer na dan O, sodeč po sluzi, se pravi s predsemesko tekočino, v kateri je malo plavalčkov, ampak so.baje jih zanosi na leto s tako"zaščito" 27% žensk.Tako da tudi ta metoda ni zanesljiva, kaj šele nezaščiten odnos.je pa res loterija.
Pa čim prejuser posted image , user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2006 10:23:34   
x_srečka_x
JJASNA tega recepta pa ne poznam user posted image  Ne vem kako je to ratalo kar v prvo pa obdržalo se je pa tudi user posted image  Fant pa na hzačetku ni biv preveč navdušen samo zdaj je pa res vesev in večkrat greva se sprehajat pa opazujeva malčke pa vedno reče kdaj bo pa najina user posted image  tako velika user posted image  Starši pa niso bli nič hudi,veseli so bli in so rekli da bodo seveda pomagali če bova kaj rabila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2006 11:55:00   
lajna
POZDRAVLJENE!
Punca punca pa ti je tega res treba. Vem da ko se pojavi želja po user posted image  je res velika ampak premisli malo. omaj 19 jih imaš kam se ti mudi .A ni bolje da počakaš eno leto lepo končaš šolo in imaš nato user posted image . Se boš lahko mu popolnoma posvetila in bila samo njegova ne da bi ob tem mislila na šolo, spraševanja, teste. To potem ni 100%. Vem da se vse da, biti super mama, imeti dobro kariero, pa tudi prosti čas, ampak pri kakih 25. ZATO NIČ NE HITI IN MALO ŠE UŽIVAJ V BREZSKRBNOSTI PA BOŠ KASNEJE OB DOJENČKU ŠE BOLJ UŽIVALA.
To je moje mnenje, sicer te ne obsojam ti si odrasla in se boš sama odločila ampak mladost je tako lepa ko je še tako naivna in brezskrbna.

LP LAJNA

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2006 12:23:33   
Teya*D.
draga lajna!
sem razmišljala še o tem kako bom študirala, dokler se ni zgodilo, da je kondom počil in sem pač začela razmišljat še v drugo smer. Kaj pa če sem res zanosila? Da bom pripravljena na to situacijo. Saj vem, da je mladost lepa, vem pa tudi, da ti je malček ne uniči. Ne vem kje piše, da mora pa otrok bit točno pri 25letih. Ljudje smo različni. Eni so pri 18,19 že bolj odrasli kot en 25letnik.Govorim tako nasplošno, to zdaj ne leti na NOBENO OD VAS!!! Sploh se po eni strani tu ne gre za leta... Ta se pač upoštevajo, ker morajo bit.
Skoraj nihče več pa ne gleda na to, kako se določen človek v situaciji znajde. Npr. poznam primer, ko je ženska stara 30 let pa sama ne ve napisat niti življenjepisa ali prošnje za službo... Res malo čudno ampak tako pač je. Ne vem no, jaz sem se odločila otroka obdržat! Če je že kaj pa še ne vem, ker še je par dni prehitro! Samo vem, da je to čakanje neznosno in ko se veseliš je razočarnje, ki sledi pozneje res hudo!

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2006 13:59:18   
lajna
Ja v veliki večini imaš prav kdaj se človek počuti odraslega oz. odgovornega res ni stvar let.Če s se odločila za otroka kapo dol vsekakaor bolje tako kot splav. da pa te čakanje ubija tega ne rabiš posebaj pravit to me tukaj gor sploh na forumu UPAJMO SKUPAJ predobro vemo, da o razočaranjih ki se veliokrat vrstijo kar eden za drugim ne govorim.sama se v 4 letih odkar si ze zelim otroka bila prevečkrat razočarana.Tako da če user posted image  bo ti želim vso srečo in lepo nosečnost ter veliko užitkov ob njem.

LP LAJNA

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2006 23:45:49   
kasija78
Moja sošolka iz osnovne je rodila v tvoji starosti Teya. Načrtno in po kar nekaj poskušanja. Ko sem jo obiskala v porodnišnici, si nisem mogla kaj, da je ne bi vprašala, če ne bo pogrešala svobode - žurov, potovanj, hobijev. Pa mi je rekla, da si od vedno želi otroka in da so to njene sanje, moje so pač drugačne. Jaz si res pri svojih 19ih nisem mogla predstavljati sebe z otroci. Sicer je bila seveda zelo srečna ob rojstvu in celo nezadovoljna, ker sta morala s partnerjem za nekaj časa odložiti naslednjo nosečnost, saj nista imela finančnih možnosti za še enega v tistem trenutku.
Torej je mogoče biti srečna mamica pri teh letih, če je le to tisto, kar si želiš. Verjetno pa bo večini ostalih nenavadno, da si tako mlada mamica, ampak to je tvoje življenje in tvoja odločitev. Želim ti, da bi se odločila prav zase!

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.6.2006 8:30:05   
Teya*D.
Hvala za odgovore!
draga lajna, da najprej odgovorim tebi! Splava ne odbravam, niti moja družina ga ne, ker ne bi preživela posledic, ki bi se zgodile po tem ( krivda, žalost, večni pečat...). Iskreno pa želim, da bi imela toliko otrok, kot si jih želiš. Res ti zelo privoščim in vsem, ki že dolgo čakate na svoj čudež. Sem tudi brala malo tak na forumu in vidim, da se ženske res trudite in da je hudo. Verjetno si sama ne morem niti prav predstavljat kako. Imam samo en majhen nasvet, pa čeprav še nisem izkušena na tem področju. Ohranite mirno kri in ne se preveč sikirat, ker takrat ko boste najmanj pričakovale se bo ravno zgodilo, tisto največje presenečenje, ki ga tako budno čakate.
Držim pesti za vse vas in vam želim čimveč user posted image in user posted image , ter da boste uspešne user posted image .
kasija78, tudi tebi hvala za odgovor in spodbudne besede.
Sama se tega trenutka res veselim, če bo zdaj ali pozneje. Malo me je strah materinstva, ko si tako razmišljam včasih kako in kaj... Pa vendar kakšna mama bom ne morem vedeti, če to nekoč ne postanem. Vesela bom, če sem zanosila, ker še kar čakam, da bom lahko naredila test, če pa nisem potem pa mislim, da še nekoč bom. Tudi meni, kot tvoji sošolki, so zabave španska vas. saj sem zgoraj nekje že nekaj o tem napisala.
No, želim vam vsem veliko uspeha in seveda poročajte, če kaj bo, da se veselim z vami in če imate še kakšen nasvet, kar napišite, bom vesela.

lp Teya

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.6.2006 8:40:53   
mala zirafa
Teya d,

Ti si lahko brez skrbi ker do 24. leta je ženska najbolj plodna in mislim da boš kar hitro zanosila, če že nimaš kakih patoloških obolenj.
Pa vso srečo.To je znanstveno dokazano.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.6.2006 9:21:54   
Teya*D.
A tako! Hvala za nasvet... Da povem, da mi je ta forum vedno bolj postaja všeč, ker vedno nekaj novega izvem. Mala žirafa a smem nekaj vprašat? A se še vedno trudiš z zanositvijo a ti je že kaj uspelo? Upam, da nisem preveč radovedna.

Neposredna povezava do sporočila: 23
3.6.2006 10:04:37   
mala zirafa
Moj mož si ga še ne želi pač zaradi stanovanjske stiske, moramo še malo dogradit, pa 22 mes. hčerko že imava.jaz pravim če rata, rata, ampak vseeno srčno upam vsak mesec.Najine službe so tudi za določ. čas, ampak če bi se vedno na to ozirali, potem ne bi imeli otrok še 10 let.
Srčno si tudi jaz želim user posted image .

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.6.2006 12:42:10   
Teya*D.
Lepo! Kako lepo. Ja to glede denarja je pa čista resnica ja...
Marsičemu bi se moral človek odpovedat samo zaradi tega... Ne vem kaj bomo čez par let, potem pa še ti evri zdaj. Res ne vem. Upam na najboljše. Saj bo user posted image kmalu tukaj. user posted image Držim pesti, da bo se gradnja čimprej uspešno začela in zaključila.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?