Teya*D.
|
Hvala za odgovore! draga lajna, da najprej odgovorim tebi! Splava ne odbravam, niti moja družina ga ne, ker ne bi preživela posledic, ki bi se zgodile po tem ( krivda, žalost, večni pečat...). Iskreno pa želim, da bi imela toliko otrok, kot si jih želiš. Res ti zelo privoščim in vsem, ki že dolgo čakate na svoj čudež. Sem tudi brala malo tak na forumu in vidim, da se ženske res trudite in da je hudo. Verjetno si sama ne morem niti prav predstavljat kako. Imam samo en majhen nasvet, pa čeprav še nisem izkušena na tem področju. Ohranite mirno kri in ne se preveč sikirat, ker takrat ko boste najmanj pričakovale se bo ravno zgodilo, tisto največje presenečenje, ki ga tako budno čakate. Držim pesti za vse vas in vam želim čimveč in , ter da boste uspešne . kasija78, tudi tebi hvala za odgovor in spodbudne besede. Sama se tega trenutka res veselim, če bo zdaj ali pozneje. Malo me je strah materinstva, ko si tako razmišljam včasih kako in kaj... Pa vendar kakšna mama bom ne morem vedeti, če to nekoč ne postanem. Vesela bom, če sem zanosila, ker še kar čakam, da bom lahko naredila test, če pa nisem potem pa mislim, da še nekoč bom. Tudi meni, kot tvoji sošolki, so zabave španska vas. saj sem zgoraj nekje že nekaj o tem napisala. No, želim vam vsem veliko uspeha in seveda poročajte, če kaj bo, da se veselim z vami in če imate še kakšen nasvet, kar napišite, bom vesela. lp Teya
|