|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
24.8.2005 10:38:48   
Niovi
Pozdravljene,

Po vseh testih, ki sva jih z možem opravila, ni bilo uspeha. Čakam še na laparo in histero.
Včeraj sem šla na PCT in niso našli niti ene semenčice v nožnici.
Se je mogoče že katera srečala s tem? Kaj vpliva na to? Mogoče kislost nožnice? Se da kaj poboljšati s prehrano?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   test
24.8.2005 10:47:04   
Mijavček
A PCT še delajo?
Sem slišala, da so to že opustil, ker nič ne pove, lih zato, ker semenčeca nimajo kaj delat v nožnici.... ker grejo lepo v jajcevod in tam čakajo jajčka :bravo:

Nč sekirat!

Mijavček:muca:

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   test
24.8.2005 10:50:20   
Lunca1
Če mene vprašaš bi bile potem vsaj mrtve semenčice in ne nič semenčic.:zmeden:

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   test
24.8.2005 10:55:29   
Niovi
Ja delajo... še enkrat moram drugi mesec :zmeden: ... vmes ko čakam na laparo in histero.
Folikli so vidni 2 ta mesec :love: ... vsi ostali testi so bili bp. Tudi **plavalci** so ok. Že 3x na testu in vse v mejah normale.
Zato mi ni jasno, kako da ni prav nobenega :zmeden: ....sicer je dr. rekel, da to nič ne pomeni... ampak vseeno.
Sem pomislila, da je mogoče v zvezi s kislostjo nožnice in da pomorim vse spermije s tem. Neprijazno okolje...

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   test
24.8.2005 11:00:07   
Mijavček
Ma ne!!, jest ti pravim, da odplavajo v jajcevode.
Sej ti je dr rekel, da to nič ne pomeni. Če se ti da, poglej na med.over.net v iskalniku pod postkoitalni test, men se zdi da se je o tem govorilo enkrat že dolg nazaj.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?