|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test-slika
31.10.2013 15:11:51   
Anonimen
Danes 11 dan po ovulaciji (ovulacijski test je O pokazal 19.10(O naj bi bila v roku roku 36 ur po testu) kar se ujema z mojimi izračuni), sem naredila testni trakec ki ga kupiš na netu..in tole je razultata po 5 minutah(sedaj pol ure po testu, se še bolj vidi)! Je pa res rahlo, mislite, da je user posted image ?
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test-slika
31.10.2013 15:37:00   
Tippi
Jaz ne vidim niti rahle črtice user posted image
lahko da je veliko odvisno od ekrana... naj še druge povejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2013 16:44:03   
Passion
Jaz je tudi žal ne vidim user posted image . No, če je user posted image se ti bo zagotovo v parih dneh črtica potemnila. :) držim pesti, da se bo, če si to želiš :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2013 20:55:26   
hmm...
Jaz ne vidim user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2013 1:56:39   
iris1978
Če te kaj potolaži, tudi jaz sem delala takšen test (trakec) in je bila črtica tudi komaj vidna. No, na koncu je bil rezultat pozitiven in smo sedaj že v 39. tednu. Je pa morda res še malo prehitro, če si imela O 19.10. Počakaj še kak dan in ponovi test. Držimo pesti.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2013 10:35:48   
Anonimen
Jaz VIDIM zelo rahlo drugo črtico.user posted image

Priporočam ti, da tri dni(3.11-nedelja) po tem testu probaš še CB digital- je dost natančen in boš vedela, pri čem si.

Moja izkušnja?
Negativen test v četrtek, iz petka na soboto zelo rahla druga črtica(malo bolj vidna, kot pri tebi), v soboto pozitiven test CB digital... in danes imamo že zdravo detece doma.user posted image

Srečno nosečnost ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2013 10:37:15   
Anonimen
Žal na računalniku ne vidim druge črtice, niti rahle.user posted image

Zaupaj svojim očem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2013 16:12:04   
Taddy78
Jaz ga vidim...še vseeno pa raje ponovi čez dva dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2013 21:07:44   
lolipop2011
Jaz jo tudi vidim, točno takšno, kot se je men pokazala 11. dan ovulacije, zdaj pa je ta druga črtica že navihana dvoletnica ;)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?