|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test...?...!
24.11.2004 14:06:32   
Anonimen
ker mi je zadnja menstruacija zamujala (pa saj je nihče ni vabil), sem na tretji dan zamude naredila test (Romed), ki je pokazal :roza:
Naslednji dan sem še enkrat preverila s CB in je pokazal :modri: Z možem sva bila vesela, da nama je ratalo. Trudiva se šest mesecev.
Ampak že naslednji dan (na peti dan zamude) se je pojavila :hudicek:

Pisala sem na ta forum in ste me tako lepo potolažile, da gre morda za vgnezditev. Zato sem po končani krvavitvi, ki je bila tudi bolj šibka kot običajno, naredila ponovno CB test in je pokazal +

Trije testi so torej pokazali :modri::roza::modri: in zopet sva bila vesela, ker sva mislila, da sem vendarle :nosecka:

Sedaj pa čakam na znake, ki jih berem tukaj.
Ni drugega kot da hodim pogosto lulat in da sem zelo zaspana.

V preveliki neučakanosti sem sinoči naredila zopet test (Baby check) in je pokazal samo eno črtico !!!
:((:((:((

Kaj je narobe...?...z mano ali s testi?

Danes sem se naročila pri G in moram čakati še tri tedne.

Se opravičujem, ker vam tukaj težim, vendar se zavedam, da je vsaka tolažba dobrodošla.

Lep pozdrav in vso srečo vam želim!

Monica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   test...?...!
24.11.2004 14:11:09   
krena
kaj pa ce bi sla v laboratorij in dala kri (okoli 1500 sit - rezultat v pol ure)!

Ne vem no, kakor se spomnim pise v navodilih CB, da lahko test lazno pokaze + v zelo redkih primerih, ce jes neke tablete ki vsebujejo, ne vem že katero snov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   test...?...!
24.11.2004 14:14:23   
Bety
Monica!?!?!

IMELA SI SPONTANI SPLAV!

Ni nič narobe...se pač zgodi...vsaki od nas...meni se je tudi prejšnji teden...pravijo, da verjetno s plodom ni vse v redu in če ne bi delale test, bi bila to samo zamujena M...

Vem, da sta žalostna...mi smo tudi...

Lahko pa takoj, nemoteno, delata na bebici naprej, kot pravi dr.Pušenjak...in možnost je, da se bo tudi ta mesec takoj prijelo in OBDRŽALO!!!...

Držim ti pesti, bodi močna, saj veš, da sta oba z možem v redu in vam bo ratalo, PRAV KMALU!!!...

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   test...?...!
24.11.2004 14:19:42   
Anonimen
krena,
nobenih tablet ne jem, niti aspirina in čisto nič.

lp,
monica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   test...?...!
24.11.2004 14:24:16   
sonjakk
Sem bila v podobni situaciji, najprej +, naslednji dan krvavitev (običajna kot za menstruacijo), bil je ss...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   test...?...!
24.11.2004 14:27:01   
Anonimen
Bety,

kaj misliš, je bil to res SS ?!

Midva seveda nemoteno :sloncek::sloncek::sloncek: naprej in upava, da bo ratalo.

To želim tudi tebi in držim pesti še zate !!!

:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   test...?...!
24.11.2004 14:41:45   
gaja*
Hej!

Tudi pri meni je bilo podobno!:(( Točno na sredini cikla sem začela krvaveti. G je rekel, da gre za vgnezditev in da naj ne bom panična, bo hitro nehalo. A pri meni ni, saj sem krvavela 5 celih dni. :((

Zdaj pa še naprej čakam, kdaj bom dobila :hudicek:.
Mogoče katera ve, kako naj si štejem dneve do M sedaj?

LP :muca:
Držim :miska::miska::miska: za vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   test...?...!
24.11.2004 14:59:52   
petja
Monica99, meni se je to zgodilo zdajle. Po 2 urah letanja od ginekologinje do laboratorija so mi povedali da je to SS oz. "biokemična nosečnost, ki se je na žalost podaljšala v menstruacijo". Karkoli to pomeni.

Po 6 mesecih sva bila z mojim neverjetno srečna, no zdaj pa vsa objokana sedim za računalnikom in tole pišem. Vem samo, da bo prva stvar, ki jo bom naredila, da zamenjam ginekologinjo, saj je bila zdajle neverjetno nesramna do mene in jaz tega ne bom več prenašala. Jaz sem vsa objokana sedela v ordinaciji, ona mi je pa solila pamet, kako naj naslednjič počakam 2 tedna in potem delam test, pa da so mogoče krive tabletke, ki jih ne jem že 2 leti (!!!!), čeprav je imela kartoteko pred sabo ...

V glavnem, katastrofa! Pa z mojim sva se odločila, da se RES nehava obremenjevati z bebico, ker sem jaz psihično čist na dnu.

Lp, Petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   test...?...!
24.11.2004 15:07:30   
cmokec
Jaz sem avgusta tudi imela potrditev :modri::roza:, pol sem pa čez 4 dni začela malo krvaveti, ampak sem krvavela celih 16 dni. Ko sem krvavela četrti dan, sem bila sprejeta v bolnico. UZ mi ni še nič pokazal, diagnoza grozeči splah. Dali so mi tablete Ibuprofen, ki naj bi ustavil krčenje maternice. Ko pa so na UZ le vidli pikico, je bila diagnoza izvenmaternična. Na tvojem mestu bi šla takoj do G. al si naročena ali ne. V Kranju za urgentne primere lahko prideš kadarkoli. Mogoče ti lahko pomagajo.

Držim :miska: in ti pošiljam :angel:

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   test...?...!
24.11.2004 15:47:49   
bambi
O draga Petja, tako mi je žal :(:( ne vem kaj naj rečem, ta usoda je pa res grda. Vem da ti je grozno hudo, ampak žal stvari ne moreš spremenit. Sedaj je pomembno da z možem ali fantom držita močno skupaj, si pustita čas za žalovanje, čez čas pa znova poskusita. Verjemi, da bo tudi zate posijalo sonce in ko boš enkrat držala svojo štručko v rokah, bojo pozabljene vse slabe stvari in vso trpljenje ki si ga dala skozi.

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   test...?...!
24.11.2004 15:53:53   
petja
Bambi,
ful ti hvala za te besede, mi zelo veliko pomenijo! Samo se pa res ne mislim več sekirati. Zdajle si urejam, da bom moj gnekolog dr. Pušenjak, potem gremo pa v nove boje!
LP, Urša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   test...?...!
24.11.2004 15:56:59   
bambi
Petja, prav je tako. Saj veš, da nas je veliko s takšnimi izkušnjami, pa vseeno gremo punce naprej, boš videla da boš čez par mesecev spet :nosecka:, no mogoče že drug mesec, ker je tvoj ss bil tako hitro, da niti čakat ne rabiš nič.
Upam, da bo Božiček letos radodaren ;)

BAmbi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   test...?...!
24.11.2004 16:47:37   
Vrtnica1
Joj, pa sem mislila, da se je to samo meni dogajalo. Monica, meni se je to v preteklem letu najmanj štirikrat zgodilo. Tudi do 10 dni je že zamujala M in so testi bili pozitivni, pa je potem le prišla M... zgleda, da vsakič ni bil pravi čas. Potem en ss v sedmem tednu in sedaj čakam na UZ, da vidim, če je tokrat vse ok.
Lepe in pozitivne misli, pa boš videla da bo uspelo.
Veliko :rozica:!
Lp, V.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   test...?...!
24.11.2004 18:22:15   
Gina
Jaz pa ne bi nic sodila o tem a si noseca a ne, ker ce ti je CB pokazal + po krvavitvah, bi pa ze kaj moralo biti na tem, ali pac tudi ne. Vsekakor klici jutri se enkrat G! Tezi, tezi, tezi!!!!Mora te vzeti jutri. Pa si izmisli, da krvavis. Takrat se ustrasijo, da bi bilo kaj narobe. Ce te ne bodo hoteli pa zamenjaj G, ker takega, ki te ne vzame, ko ga nujno rabis pa ne rabis!!! Poleg tega nobene krvavitve v nosecnosti niso "normalne", vsaka terja obravnavo in ce bos se kdaj krvavela, te morajo pregledat. Majo pa punce sicer prav - zelo veliko nosecnosti se konca s SS. Drzim pesti, da se tvoja ni.LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   test...?...!
24.11.2004 18:35:56   
malecka
MONICA99
Naj te potolažim,z možem sva tri leta poizkušala pa je vedno zamudila kakšnih pet dni,nato pa prišla.To je trajalo dve leti.:hudicek::hudicek::hudicek:Potem pa je končno izginila,bila sem v devetih nebesih:bravo::bravo:,sem se naročila pri g.in me je naročila v osmem tednu :angel:Takrat pa velik šok:hudicek:predpisala je strogo ležanje:diagnoza grozeči splav..Po terapiji je na UZ bilo videti,kako raste posteljica brez ploda:((:((:((:((Takrat se mi je podrl svet,seveda sledilo je čiščenje in kot da to ni bilo dovolj se je vse skupaj zadržalo notri in čez dva dni še enkrat.Takrat sem puško vrgla v koruzo in obupala.:(:(Nakar čez dva meseca,se je zopet potuhnila ampak nisem nič upala bila sem že čisto otopela.Potem pa presenečenje na UZ je bilo vse v najlepšem redu:love::duda::love:tako sem sedaj v :nosecka:osmem mesecu n.Preživela sem pravi pekel,tudi moja g.je rekla,da je že ona sama obupala in mislila,da z možem ne bova imela otrok.Zato le pogumno in ne mislit na to kdaj bo,presenetilo te bo in takrat bo vse lepše.:sloncek::sloncek:VELIKO SREČE VSEM,KI SE TRUDITE:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   test...?...!
25.11.2004 7:25:12   
Anonimen
Hvala vsem ! Zlate ste !
Vidim da ste že marsikaj prebolele, zato naj vam ostane upanje, tako kot meni... in ne obupajte.
Malecka, želim ti vse lepo in zdravega :duda:

:rozica::rozica::rozica:vsem skupaj veliko sreče :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?