|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   termometer
13.1.2005 17:07:41   
p&b
Pri nas v lekarni stane termometer za merjenje temperature v usesu in pokaze takoj 12.990 sit,morda ve katera ce bi ga dobila v Avstrtiji v lekarni ceneje in ali se ga da kupiti samo v lekarnah ali ga prodajajo tudi katere trgovine?

LP P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   termometer
13.1.2005 19:35:56   
Lunca1
Mi imamo brezkontaktnega, pa je super. lahko grejemo tudi temperaturo flaške. Stal je nekje med 8 in 9000sit, kupljen pa mislim da je bil v lekarni. Sem ga dobila kot darilo. izmeri pa tudi takoj, pa še če ima vneto uho ga ne matraš.

Lp Lunca

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   termometer
21.1.2005 13:21:29   
AVE
Sem ga kupila, termometer za merjenje temperature v ušesku - nimam besed. Moja mala je imela vročino nad 38°C, ta termometer za v uho pa je kazal 36,5°C. Pa sem ga kupila v lekarni za ceno 14.000 SIT. Če mene vprašaš je najboljši klasični pod pazduho. Tako merijo temp. tudi pri nas na pediatriji, ker smo žal pristale za dva dni v bolnišnici.Tako, da raje za ta denar kupi kaj tvojemu sončku.

Lp AVE

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?