|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   terme tuhelj
6.8.2009 12:15:38   
cimi
mal iščem v katere toplice bi se odpravili konec meseca, pa sem našla ugodno ponudbo za Terme Tuhelj na Hrvaškem.
Ima kdo povratno iformacijo???
Predvsem me zanima če je primerno za otroke, kakšna je hrana...

hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: terme tuhelj
6.8.2009 13:08:22   
PAJO
ja mi smo bili lani isto nekje takle čas in je blo super.
mogoče gremo drug tedn spet,hrana je dobra,itak je v hotelu
samopostrežni zajtrk in večerja,hrane kokr hočešuser posted image

fajn je res no,naš tamav je bil lansko leto star1,5 let in je blo ok.

pejte ne bo vam žaluser posted image

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2009 19:24:36   
gloria
same pohvale user posted image user posted image user posted image ...mi hodimo večkrat na leto ker smo blizu doma user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 19:37:49   
Anonimen
Bila pozimi...
Meni super, ne prevelike, ne premajhne, hotel je lusten, ima pa dva dela, starejsega in novejsega (ali adaptiranega?), sobe so tudi prijetne, ceprav malo majhne, prav tako kopalnica. Osebje prijazno, hrana solidna in zjutraj pecejo palacinke :). Pozimi so imeli tudi varstvo za otroka oz. animacije ob bazenu.

(odgovor članu cimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2009 21:28:40   
Anonimen
meni ni bilo všeč - motila me je predvsem ''čistoča''

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 17:11:04   
Spiria
Meni je bilo tudi tam zelooo všeč; pri nas mi je boljše samo v Termah Olimia user posted image .
Bila sva pa poleti, ko je odprt tudi zunanji del in je vse skupaj zelo veliko.
Hrana in  sobe so čisto solidne, pač ni neki luksuz, ampak za tako ceno, kot imajo ponavadi kake akcije, ko je res ugodno, se definitivno splača.

Spomladi sta bila tašča & tast za vikend in sta oba skupaj plačala cca. 190 €, pa sta se vrnila izredno zadovoljna.
Midva bi šla rada enkrat še pozimi, da preizkusiva njihov svet savn, ki ga prvič nisva obiskala user posted image .

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2009 19:43:30   
S*
Meni je bilo vse o.k. in bom zagotovo še šla.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2009 21:49:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Spiria

Midva bi šla rada enkrat še pozimi, da preizkusiva njihov svet savn, ki ga prvič nisva obiskala user posted image .

Jaz sem jih temeljito  user posted image user posted image .

Je bilo neomejeno savnanje celo gratis pri stirih ali petih nocitvah....

(odgovor članu Spiria)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2009 10:29:13   
S*
Ja savne so pa res zakon. Mislim da jih ni tako zrihtanih pri nas, pa še vodne postelje imajo za počivatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2009 10:32:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja savne so pa res zakon. Mislim da jih ni tako zrihtanih pri nas, pa še vodne postelje imajo za počivatuser posted image

Olimje mislim da ima se precej boljse, boljse v smislu, da so vecje.
Te v Tuhelju so bile meni zakon, lepo urejene, ravno prav velike pa z vsem moznimi pocivalisci.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2009 11:06:53   
Spiria
Savne v Olimiu so res krasne, ambient je super, poseben užitek je pozimi, ko gledaš ven in pada sneg, ti pa lepo notri na toplem, mmm...
Je že bil kdo v Olimiu odkar so odprli nov termalni del Orhidelia?
Midva bova pozimi šla za par dni v Olimie ali Tuhelj, sem skoaj prepričana, da bo cenovno Tuhelj dosti bolj ugoden, me pa mika ta novi del v Olimiu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2009 11:11:30   
Anonimen
Spiria, Orhidelj zal (se) ne poznam.
Se mi zdi, da imava podobne plane za zimo user posted image .

(odgovor članu Spiria)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2009 11:14:45   
Spiria
Jaaa, pozimi obvezno nekaj dni v terme, midva sva ponavadi le v savnah, hehe, bazeni naju niti ne zanimajo..
Sva že na morju delala plane, kao si bova čez nekaj mesecev privoščila še oddih na toplem in že komaj čakam, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2009 11:20:08   
Anonimen
E, meni so tudi savne zakon user posted image user posted image .
Pa to tudi, da so bile ze v paketu z neomejeno porabo user posted image .

(odgovor članu Spiria)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2009 19:37:58   
jakaracman
Tuhelj ne poznam so mi pa Olimlje z Orhidelio user posted image user posted image .Res so čudovite, pa sem veliko dobrih hotelov z Spa-ji videla.Priporočam za ljubiteljice lepega in uživanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2009 20:29:10   
Anonimen
Orhidelija je precej vecja, ne?
Sicer pa je lastnik isti, tako da lahko pricakujes nekje podobno uslugo. Imas pa pri bivanju v Tuhelju tudi moznost kopanja tudi v Olimju.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2009 20:38:19   
Crystall
Meni so Terme Tuhelj svetovne, sploh savne. Ledena soba, vodne postelje, gugalniki, vedno osvežilna pijača na voljo ... skratka ENKRATNO user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2009 9:18:06   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Tuhelj ne poznam so mi pa Olimlje z Orhidelio user posted image user posted image .Res so čudovite, pa sem veliko dobrih hotelov z Spa-ji videla.Priporočam za ljubiteljice lepega in uživanja.

mi smo prejšnji teden dopustovali v Sotelii in izbrali paket (rdeči paket+kraljevski paket sprostitve), ki je imel vsakodnevno kopanje v Orhidelii gratis...v glavnem to je NORO in vredno svojega denarja! mi smo cel teden uživali in se razvajali! bila sva z 8m dojenčkom, tako da sva savne in masaže koristila izmenično! mi se bomo sigurno še vrnili...edini minus so stopnice zarad vozička, drugač pa nobenih pripomb!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?