Nika v službi
|
No, mi pa vedno radi pridemo v Radence. Ne vem od kod vam ideja, da ni ničesar za otroke?! Saj imajo krasno igralnico v hodniku, ki povezuje bazene s hoteli, notri so animatorji, vedno se kaj dogaja! Mi smo bili nazadnje tam za božično-novoletne praznike in je bilo super. Ok, bazeni res niso čisto prilagojeni otrokom, ampak spet je odvisno od otroka in staršev, kaj pač pričakuješ. Naša rada plava, najbolj ji je zabavno na "reki", pa na tistem prehodu v zunanji del, tako da nekih otroških bazenov sploh ne pogrešamo. Hotelski kompleks pa je meni zelo uredu, prenovili so nekdanji hotel Termalija, ki je zdaj Izvir z visokimi 3 zvezdicami, h. Radin je tudi povsem ok (je sicer potreben prenove, ampak vseeno nudi udobje 4*). Radenci so krasni tudi za sprehode, ljudje so izredno prijazni, mi se zelo radi vračamo. Zdaj, ko je nova AC pridemo iz Ljubljane tudi več kot pol ure prej.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 3.2.2010 10:07:17 >