|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 12:13:56   
Miško
Hi

Mamica si že strašno želi nekam na počitnice (ja, preden sem rodila, sem bila kar precej živahna - služba, potovanja, študij, zdaj pa plenice, dudlanje in buci buci), pa je začela rihtat prve družinske počitnice. Smo se odločili, da gremo nekam v Slovenijo, da ne bomo predaleč in tati si želi term/toplic. Pa me zanima, če ste bile s svojimi otročiči kaj v toplicah. Naš bo sredi marca, ko se odpravljamo, star 5 mesecev. Saj ne zahtevam kaj posebnega, važno, da se spravimo skupaj za en teden nekam. Kaj ste se skupaj s 5-mesečniki že kaj kopali v bazenih?

Pa še to, ali imate kaj izkušenj s termami v Lendavi? Na netu sem našla, da imajo čisto novo apartmajsko naselje, pa se kar ogrevam za to verzijo. Lani pozimi sem bila namreč prvič v tistem koncu Slovenije,pa mi je bilo zelo všeč. In kakšno je kaj vreme tam zgoraj (he he nevedna Primorka) sredi marca - sneg ali je že pomlad?

LP


In hvala za info


Miško&Matija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 12:21:41   
viv_
Ojla Miško :)

Ti si pa ena taka varianta kot jaz, hehe... Glede na to sem tudki kar z veseljem prišla nazaj v službo, čeprav so me nekateri kar malo postrani gledali kakšna pa sem če se tega veselim...

Kakorkoli:
Mi smo bili ko je bila Mirna stara 3 mesece v Podčetrtku - to so bile naše prve terme in je bilo super. Potem smo bili pa še pri 10 mesecih v Moravcih in je bilo tudi fino. Najeli smo hišico v naselju Prekmurska vas - to je eno tako fletno apartmajsko naselje. Smo pa vzeli najmanjši apartma, pa nam je bilo mal žal, ker je bila za spat samo galerija, tako da je bilo treba ta malo po stopnicah gor nosit, pa še vse se je slišalo. Spodaj pa ni bilo prostora za posteljico. Poleg tega je bilo vse zelo zelo natlačeno, pa tisti marmornati radiatorji, ki so bili vroči kot ne vem kaj. Mirna je pa takrat že hodila in me je bilo kar strah, da bi se opekla. Podčetrtek smo ponovili spet po novem letu. Danes gremo pa za 4 dni v Zreče. Ti bom povedala kako je tam.

LP in čim prej nazaj na teren :)

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 12:27:46   
Miško
Oh, vsaj da je še ena taka, ki je šla rada v službo. Sem že mislila, da sem samo jaz čudna. Saj je lepo imeti otročiče, ampak jaz pogrešam tisti drugi del življenja. Sem začela študirati, da bi šla 3 mesece prej v službo po 4 ure, potem pa še tri mesece po porodniškem potegnila samo po 4 ure. Otročiča bi mi mama popazila in za 4 ure še opazil ne bi - saj tudi zdaj večkrat zginem za 3 ure - do naslednjega dudlanja.

Pa lepo se imejte na počitnicah.

Miško&Matija

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 13:45:37   
TTB
Ojla!

Toplice priporočamo 1oo na uro. Mi smo bili, ko je bila pikica stara dobre 4 mesece in ko je bil dobrih 6 mesecev. Cela družinica je uživala še pa še. Edino na kar bi te opozorila je, da fantka po vsakem kopanju dobro stuširaš (zaradi klora).

Uživajte maksimalno!

LP Tanja

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 15:21:21   
filipinka
Tudi mi bomo marca isto stari in se mislimo odpravit v Koper v Žusterno ( je baje nek nov Aqua park). tako se že veselim!:)-
Prekmurje je pa res lepo, ne bo ti žal!

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 15:36:18   
mroz
Bravo, tudi jaz močno pogrešam službo, ampak nisem pa sigurna, da bi 4 ure kaj pomenilo; po moje bi bila samo dvojno živčna:

1. ker ne bi uspela v službi vsega naredit
2. ker bi bilo treba takoj domov šibat in dojit

Toplice: jaz še nisem šla, ker se mi otrok histerično dere že, če jo dam kopat (RD 13.9.04), je pa šla kolegica s 3 mesece starim in so užival noro (Rogla).

Izkoristite počitnice!

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   terme in 5-mesečnik
4.2.2005 19:49:23   
bskrle
Mi smo bili v T Olimje, je fino, ker je hotel povezan z bazeni in otroka nič ne luftaš, pa še voda je zelo topla.
Barbara

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Imena za PUNČKO
Janjikaaaa



Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)


Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!