Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: terapija z ESTROFEM tabletami 9.1.2008 11:14:47
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem tudi pri zamrznjenčkih jemala estrofem. Ko sem prebrala stanske učinke, sem celo paniko zagnala, potem pa sem vidla, da je to kar pogosta terapija pri zamrznjenčkih (ki v navodilih poleg vseh hudih stvari sploh ni omenjena), jemlješ pa to samo en mesec oz. tri, če zanosiš, zato ni take panike. Meni je v lekarni rekla, naj si jih razporedim čez dan, G me je pa potem kregal in mi rekel, da je vedno bolje, če so odmerki ustrezno razporejeni - torej na 8 ur. Moj postopek žal ni bil uspešen, kar pa ne pomeni, da tvoj tudi ne bo. Jaz sem takoj, ko sem dobila M šla v nov stimuliran postopek in zanosila. Zdaj čakam, da plodu začne bit srček. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: terapija z ESTROFEM tabletami 9.1.2008 13:22:52
|
|
|
|
julija30
|
Ojla Abra Nalepše hvala za tvoj odgovor. Kako sem vesela, da ti je po neuspelem zamrznjenčku, sedaj ratalo. NOSEČI STE . Držim pesti, da čimprej zagledate bitje srčka in vse dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?