|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura vode v sistemu
8.9.2010 19:48:05   
m_o_i
..namrec vroce, naj bi bila koliko?! oz. kje naj to preverim (na naso komunalo me ne posiljat, ker njim moram dostavit crno na belem)

banda pokvarjena-tocim vodo za kopanje dojencka, odprta je samo vroca in KOMAJ, da je temperatura "ideal for babies"; jaz se s tako vodo enostavno ne morem tusirat!
stevci so loceni in zdaj si predstavljajte, kaka je poraba vroce vode!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura vode v sistemu
8.9.2010 21:11:23   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

..namrec vroce, naj bi bila koliko?! oz. kje naj to preverim (na naso komunalo me ne posiljat, ker njim moram dostavit crno na belem)

banda pokvarjena-tocim vodo za kopanje dojencka, odprta je samo vroca in KOMAJ, da je temperatura "ideal for babies"; jaz se s tako vodo enostavno ne morem tusirat!

maš prov, da je prehladna, če se ne motim bi mogla bit vsaj 60 al 70 stopinj (zarad mikrobiološke varnosti)... ti pa kasnej poiščem pravno podlago.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2010 21:37:33   
m_o_i
vem, da je bil standard 70 in da so znizali (v sluzbi delam hidrotermalne teste z vodo iz vodovoda), ker 70 je res malo prehuda...
zdaj pa mislim, da je okoli 60, ampak kot receno, rabim crno na belem, pa niti ne vem, kje iskat...

hvala, ker se trudisuser posted image

pies: me prvec peezdi, da ne bi poslala maila vrlim komunalcemuser posted image  me prav zanima, kako modro misel (ali se prej vec njih) mi bodo povedaliuser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 8.9.2010 21:51:01 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2010 22:46:42   
Felicita
tule: http://www.uradni-list.si/1/content?id=59421, 8. in 9. člen. mislm da je to to... razen če sm kej narobe razumela, ampak mislm da nisem.

edit: zdej sm šele vidla da velja za občino vransko... ampak skor gotov obstaja tut za vašo, tko da poišči... dobr da jest najprje postam pol pa berem user posted image

< Sporočilo je popravil Felicita -- 8.9.2010 22:48:54 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2010 19:12:21   
m_o_i
porocilo: najbolj pomembno je blo to, da sem jaz poslala anonimni mail (nisem napisala priimka, naslova)user posted image

sem pa omenjala nizko temperaturo vroce vode in prosla za nasvet, kaj naj sami preverimo, preden ukrepamo dalje (ker voda je lahko mikrobiolosko oporecna)

in besedne zveze "ukrepati dalje" in "mikrobiolosko oporecno" sta modela vrgli totalno iz tira user posted image
aja, moram pa preverit, ce mam pipe ok zvezane, da slucajno ne prihaja do mesanja...aiiii, ono, da me vcasih sredi tusiranja pokropa, ker voda postane naenkrat full vroca, sem pa za svojo duso pisala al kaj?!
no sej pravi, da ga je vrglo iz tira, ubozcka...

je pa cudezno al pa po nakljucju - ne bom nic trdila- voda danes kot se sikauser posted image   

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2010 19:47:25   
Dashenka
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

IVZ predpisuje, da mora biti temp. vroče vode na sami pipi minimalno 50st C (v bojerjih oz virih seveda več) - le na ta način je možno zagotoviti ustrezno mikrobiološko kvaliteto vode.
V primeu, da je temp vode na sami pipi nižja se namreč močno poveča možnost okužb, saj se mikroorganizmi (ki so v nizkem številu vedno prisotni v vodovodnem omrežju - vodovodna voda namreč ni sterilna voda) veselo razmnožujejo. En najbolj zoprnih je legionela, ki v določenem odstotku povzroči okužbe s smrtnim izzidom.

Pa še link:
http://www.ivz.si/Mp.aspx?ni=115&pi=5&_5_id=396&_5_PageIndex=0&_5_groupId=245&_5_newsCategory=&_5_action=ShowNewsFull&pl=115-5.0.

< Sporočilo je popravil Dashenka -- 9.9.2010 19:56:34 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?