|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura pri spanju
18.11.2009 11:14:05   
timoteja
Pozdravljeni! Zanima me, ali se držite "navodil", da naj bi splai pri največ 19 stopinjah, namreč jaz sicer nisem zelo zmrzljiva, pa iammo v spalnici prib. 20-212 stopinj, punčki pribl. 22 stopinj, se mi zdi čisto prehladno, da bi spale pri 19 stopinjah, še posebej, ker se obe pogosto razkrijeta. Pa pri vas? LP.

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura pri spanju
18.11.2009 11:20:07   
pety78
Ne, ker pol bi morala skoz luftat.
Spita oba skupaj v sobici in dvomim, da ponoči pade pod 22 stopinj. Pa vedno preluftam, preden ju dam spat, da vsaj na enih 21-22 stopinj spravim, ampak imamo kljub zaprtim radiatorjem nenormalno toplo v stanovanju od 24 do 25 stopinj.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2009 11:20:55   
ledenaa
To je isto kot če bi me vprašali ali se držim navodil in jem  po tisti strukturi ki jo imajo zdravniki ,ali telovadim ,ker je to po navodilih ipd
Spim pri takšni temparaturi ,ki meni paše okrog 25 stopinj ,če mi je pa prevroče pa zaprem radiator-ampak to je že nemogoče ker sem zmrzljiv tipuser posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2009 11:38:06   
melanija
Ja pri nas se ponoči shladi na 17-18 stopinj, pa je ravno fajn za spat. Če se ponoči zbudim ali pa me kateri od otrok ponavadi grem pregledat če so pokriti in tudi večinoma so.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2009 14:36:02   
tt79
Joj, pri nas bi se skuhal pri tej temperaturi. Čez dan imamo termostat med 19,5-21 stopinj, ponoči pa na 17, pa vsi zlo dobro spimo...user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2009 14:40:23   
Hope2
Za spat imamo okoli 19 stopinj

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2009 18:54:52   
karmen83
Tudi jaz spadam med tiste bolj zmrzljive, zato pri nas zvečer zakurimo, da je v sobi 22-23 stopinj, pa do jutra pride nekje na 20, pa še mala se pogosto odkrije in takoj dobi zabasan nos, če jo zebe (je ista kot jaz user posted image ). Moj pa vzdihuje, da pri temperaturi nad 19 stopinj ne more spat. Ah ja... user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2009 19:01:44   
Felicita
jest mam trenutno 19,8 in me v majci z dolgimi rokavi zebe (ker pač mirujem). neka taka temperatura je tut ponoč in pod kovtrom in deko je čist prijetno, včasih še mal vroče user posted image zebe me pa recimo tam okol 17, ko me začne v nos zebst in se pol od tega zbujam in me celo zebe user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2009 20:04:46   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

Pozdravljeni! Zanima me, ali se držite "navodil", da naj bi splai pri največ 19 stopinjah, namreč jaz sicer nisem zelo zmrzljiva, pa iammo v spalnici prib. 20-212 stopinj, punčki pribl. 22 stopinj, se mi zdi čisto prehladno, da bi spale pri 19 stopinjah, še posebej, ker se obe pogosto razkrijeta. Pa pri vas? LP.

Mi imamo po vseh prostorih nekje med 22 in 25 stopinj konstantno temperaturo....tut pripravljeno je , da se vklopi ko pade pod 22 in se ugasne ko preseže 25..

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2009 20:12:52   
miapia
Podnevi od 19 do 21 stopinj, odvisno od vremena in temperatur zunaj. Ponoči je od 18-20 stopinj.  Kar je več od navedenega, se vsi slabo počutimo. Je pa pomembna vlažnost zraka v prostorih, ki je nekje idealna nekje med 60-70%. Bolj kot kurite, bolj suh je zrak. Sluznica se izsušuje in posledično je bolj dovzetna za okužbe. Zato pa so neka priporočila glede "zdravih" temperatur v prostorih v kurilnih obdobjih.
Hčerka pa spi v žakelčku, tako da sem ponoči brez skrbi.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2009 21:50:16   
TomTaylor
ponoči imamo nastavljeno na 18, ampak do zdaj nam pade največ na 19.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2009 14:07:20   
KIKI****
Pri nas imamo čez dan max 21 stopinj, zjutraj pade na cca 19 ali 19,5.

Vsi se ob teh temperaturah dobro počutimo in tud lažje spimo.

Škoda kurjave, sploh ob teh ekstremno toplih dneh, ko sploh ne kurimo, razen zvečer.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?