Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: temno rumene kepe ! v skrbeh 16.11.2007 15:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela celo nosečnost grozen bel tok... od ene skrajnosti do druge. Vmes sem imela tudi kepe (očitno belega toka), bele ali pa rumene. Prav grozno je bilo za videt in moteče tudi; včasih sem jih kar čutila, kako padajo iz mene. Celo nosečnost sem imela dnevne vložke... sem jih porabila več, kot če bi imela menstruacijo. Ginekolog mi je rekel, da če ne smrdi ali pa če ni zelenkaste barve, da ni razloga za paniko. Če se ti bo ponovilo, pokliči svojega ginekologa, da se ne boš sekirala.
|
|
|
|
RE: temno rumene kepe ! v skrbeh 16.11.2007 15:43:47
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi jaz se ubadam s tem izcedkom vsako nosečnost. Kak dan je več, kak dan je manj. To pač moraš sprejet kot dejstvo. Lahko gre pa tudi za vnetje. Če bi te še srbelo in peklo, pa pojdi do G, da ti da zdravilo.
|
|
|
|
RE: temno rumene kepe ! v skrbeh 16.11.2007 17:18:41
|
|
|
|
Petraa
|
To so pač razni izcedki-glivice.Pojdi do G ,če ne boš imela vkratkem pregleda in ti bo dal kakšne vaginelete ali pa kremo
|
|
|
|
RE: temno rumene kepe ! v skrbeh 16.11.2007 22:56:00
|
|
|
|
bskrle
|
Poskusi s canestenom ali jogurtom.
|
|
|
|
RE: temno rumene kepe ! v skrbeh 16.11.2007 23:21:33
|
|
|
|
Ursi2
|
tudi mene to zanima! Skoz imam zelo močan beli tok, pred parimi dnevi pa sem imela take grudice in par db+ni je bil take rumenkaste barve, 4 dan pa sem imela kučke teh grudic in malo zelenkaste barve, pa srbelo me je. Sedaj , po dveh dneh pa skoraj spet normalno tudi srbi skoraj ne in je samo še močan tok. Pregled pa imam šele naslednji torek (27.). Ali bi morala prej H G ali ni razloga za paniko?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?