|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temno rjav izcedek
15.9.2009 19:09:17   
Anonimen
Pozdravljene, sem v 7 tednu, včeraj sem bila na 1. gin. pregledu. Že 3 dni se mi pojavlja rjav izcedek, danes pa je temno rjave skoraj črne barve...ni ga ravno veliko, vendar dovolj, da me postaja strah. Včeraj mi je gin. rekel, da zaradi tega naj ne skrbim, saj da izgleda vse ok, vendar me je vseeno malo strah, zato prosim, za kakšno vašo izkušnjo in nasvet. In hvala...LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temno rjav izcedek
15.9.2009 19:55:20   
tweety83
Pr meni se je pojavilo isto nekje v 6-8 tednu - je trajalo tri dni, potem pa vse skupaj poniknilo in ni bilo nič. Sedaj sem noseča 22 tednov in je zaenkrat vse ok.
Če ti reče da je vredu, je verjetno res. Edino malo bolj se pazi in pa počivaj malo več.
Pa veliko sreče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2009 21:13:53   
Anonimen
Hvala za vspodbudne besede. Ja, moj G je rekel, da če nič ne boli in da če se dobro počutim, da je ok. Upam, da bo kmalu minilo. Danes pa itak počivam od kar sem prišla iz službe. Hvala in LP

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2009 8:31:41   
Bojana82
Mene je dala moja ginekologinja zaradi teh izcedkov na bolniško ravno tam nekje v sedmem tednu....hvalabogu se je dobro končalo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2009 9:14:02   
sisi77
Tudi jaz sem imela izcedek nekje v 6 tednu sedaj sem v 23. Jaz sicer nisem bila na bolniški sem pa večino preležala v času ko nisem bila v službi. Pazi nase in na svojo pikico in veliko sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2009 18:18:32   
smuki
Pri meni se je tudi v 6. tednu pojavil rjav izcedek, hkrati pa tud slabo počutje in bolečine v spodnjem delu trebuha. G mi je predpisal 14 dni strogega mirovanja, kar je doprineslo, da je bilo potem vse OK in sem sedaj v 18. tednu nosečnosti.
Je pa fajn, da čim čim več počivaš (pusti se razvajat) in da si čim bolj pozitivna.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?