jutranja rosa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa hope2 NAJLEPŠA HVALA za koristne nasvete. Bom poskusila. Verjetno res to drži, da če ni prekrvavitve, nastanejo temenca. Namreč, nisem mu vsak dan umivala lask, ker sem se bala, da se prehladi....ja in so temenca tu. In tudi v gubico pod učki težko zraven pridem na nežen način. In res bom poskusila drgniti kar s plenico. Kakšno krtačko pa uporabljaš? Ne rabiš vsak dan umivat lask, glavno je da vsak dan s krtačo drgneš kontra smeri las, oz najbole v vse možne smeri, lahko krožiš s krtačo. Lahko pa mu samo z mokro pleničko umiješ glavico, če te skrbi namakanje. Pa če boš probala bepanten ga na debelo namaži, pa pusti in z zložencem in fiziološko dol zdrgni z občutkom. Če daš na laske (fajn je, če jih nima ), spet zelo na debelo in daj kar bombažno kapico gor, pusti kako uro, nato pa z milom in vodo dol speri, pa spet krtača, krtača, krtača, večkrat na dan, po kako minuto, prav izčesat jih moraš. Če so že rjave luske moraš večkrat ponovit in najbrž tudi uporabit mustelo. Mi nismo prišli do rjavih lusk, zato ne vem kako se bepanten obnese. Krtačo imam jaz od nuka, drugače pa katero koli, da ima mehke ščetine. Nam je krtača veliko bolje pomagala, ko glavnik. Če ima pa ogromno čupo, pol pa je najbrž boljši glavnik, saj s krtačo ne prideš do lasišča. hope2 Res hvala za tvoje nasvete. Temenca pod učki sem ene 2x na tanko namazala z Bepantenom in so izginila. Na obrvi in glavico sem enkrat nanesla Mustela kremo in se je stanje zelo popravilo. Nato sem obrvi še dvakrat namazala z Bepantenom in so temenca tudi tu izginila. Torej se borimo samo še proti temencam na glavici in tudi teh je, po tvoji zaslugi, vsak dan manj, saj jih samo namažem z Bepantenom in pustim čez noč. Do jutra že skoraj same odpadejo. Nato še malo podrgnem s pleničko in jih že več ni. Nastajajo pa nove ,a vedno manj. Sem nekoliko več napisala, ker upam, da bom še kateri mamici pomagala v borbi s to nadlogo :). Upoštevajte nasvet hope2...rezultati so hitro tu :).
|