Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 11:15:44
|
|
|
|
Felicity
|
superge.si
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 11:17:12
|
|
|
|
Tiamo
|
Hojla, jaz sem za mojo dobila take copatke na Fužinah, v trgovini s čevlji, pohod pri mercatorju in pošti. Drugače so jih imeli tudi v Joliju pri tržnici moste. Kam ste jo to vpisali? Kje v Mostah? http://www.vucko.si/
< Sporočilo je popravil Tiamo -- 25.9.2007 11:18:31 >
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 12:47:56
|
|
|
|
Tiamo
|
Sem šla v Jollyija preverit, in nimajo manjših od številke 24.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 14:09:22
|
|
|
|
aluš
|
Kaj pa firma Alenka? Niso sicer tipični telovadni, so pa podobni - usnjeni iz semiša, pa na podplatih imajo gumo. In so res super. Mislim, da je sedež firme v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 14:11:46
|
|
|
|
Tiamo
|
Kaj pa firma Alenka? Te sem gledala v Jolliju in imajo jih tudi na Fužinah, samo za številke je problem.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 26.9.2007 15:05:13
|
|
|
|
Romcka
|
hvala punce...Tiamo...vpisali smo jo na ABC sport v KDK stepanjsko naselje...in v torek zacnemo, pa bi rabla copatke...sem sicer nasla nekaj na netu, samo spet ni stevilk...ja kaj cmo ..male nogice.... ce pa kera najde kje male, pa naj pove:) R
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 26.9.2007 16:11:54
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem gledala pa telovodba za dvoletnike na OS Fužine. Dej poroči kako je in kaj delajo, please. Pa kolikokrat na teden in ure, hvala Če jih najdem ti sporočim!
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 8.1.2008 22:13:33
|
|
|
|
atanja
|
Otroški šolski sopati iz usnja se dobijo poslovalnicah trgovine Alenka: LJ: šiška-v mercator centeru rudnik-v merkur centru mesto-na kongrenem trgu bežigrad- za WTCjem jarše-v mercatorju(bivša emona) Mb-v euro parku Ce-V tušu in v kranju...zraven globuso. Je pa fino mogoče poklicat prej v trgvino k je zdaj januarja problem št.dobit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?