Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 11:15:44
|
|
|
|
Felicity
|
superge.si
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 11:17:12
|
|
|
|
Tiamo
|
Hojla, jaz sem za mojo dobila take copatke na Fužinah, v trgovini s čevlji, pohod pri mercatorju in pošti. Drugače so jih imeli tudi v Joliju pri tržnici moste. Kam ste jo to vpisali? Kje v Mostah? http://www.vucko.si/
< Sporočilo je popravil Tiamo -- 25.9.2007 11:18:31 >
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 12:47:56
|
|
|
|
Tiamo
|
Sem šla v Jollyija preverit, in nimajo manjših od številke 24.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 14:09:22
|
|
|
|
aluš
|
Kaj pa firma Alenka? Niso sicer tipični telovadni, so pa podobni - usnjeni iz semiša, pa na podplatih imajo gumo. In so res super. Mislim, da je sedež firme v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 25.9.2007 14:11:46
|
|
|
|
Tiamo
|
Kaj pa firma Alenka? Te sem gledala v Jolliju in imajo jih tudi na Fužinah, samo za številke je problem.
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 26.9.2007 15:05:13
|
|
|
|
Romcka
|
hvala punce...Tiamo...vpisali smo jo na ABC sport v KDK stepanjsko naselje...in v torek zacnemo, pa bi rabla copatke...sem sicer nasla nekaj na netu, samo spet ni stevilk...ja kaj cmo ..male nogice.... ce pa kera najde kje male, pa naj pove:) R
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 26.9.2007 16:11:54
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem gledala pa telovodba za dvoletnike na OS Fužine. Dej poroči kako je in kaj delajo, please. Pa kolikokrat na teden in ure, hvala Če jih najdem ti sporočim!
|
|
|
|
RE: telovadni copati za 2-letnico 8.1.2008 22:13:33
|
|
|
|
atanja
|
Otroški šolski sopati iz usnja se dobijo poslovalnicah trgovine Alenka: LJ: šiška-v mercator centeru rudnik-v merkur centru mesto-na kongrenem trgu bežigrad- za WTCjem jarše-v mercatorju(bivša emona) Mb-v euro parku Ce-V tušu in v kranju...zraven globuso. Je pa fino mogoče poklicat prej v trgvino k je zdaj januarja problem št.dobit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!