Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 4.11.2007 14:50:26
|
|
|
|
bina30
|
Kakšno telovadbo misliš? Prav za nosečnice? Jaz vem samo, da imajo v Štorklji v Melju vsako sredo neko telovadbo. Nisem še bila in tudi ne mislim it. Meni je bila najboljša telovdba to, da sem bila normalno aktivna, da sem na morju veliko plavala, da sem sedaj veliko hodila in se gibala na svežem zraku. Se pa bližam dnevu D in nič ne telovadim, razen non-stop nekaj pucam v stanovanju. Sploh pa ni vsaka vadba primerna za nosečnice, sploh poskoki in neko naprezanje z utežmi se odsvetuje. Raje greš plavat ali vsak dan na konkreten sprehod.
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 4.11.2007 18:03:15
|
|
|
|
Inigo
|
saj ravno zato bi rada obiskoval telovadbo za nosečnice. ker bi telovadila pravilno in primerno nosečnici. nahodim se itak čez celi dan. rada pa imam skupinsko vadbo, ker koga novega spoznam, pa še večjo motivacijo imam, če nas je več.
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 5.11.2007 21:52:44
|
|
|
|
Inigo
|
v fitnes formi na studencih so razpisali seznam in ko jih bo prijavljenih dovolj, bodo dali termin. tako, da če je katera zainteresirana, naj se gre vpisat. Lp
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 18.12.2007 22:04:01
|
|
|
|
muzika
|
Priporočam društvo afna, je na novo od decembra, imajo pa aerobiko, prilagojeno za nosečke, brez poskokov..., za sprostitev pa štorkljo. Oboje se nahaja v Melju. lp
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 20.12.2007 18:09:48
|
|
|
|
bu25
|
juhu jaz bi šla na telovadbo! 3 mesece sem noseča.Cele dneve sedim v pisarni in bi mi pasalo, da se malo razgibam.
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 10.1.2008 11:52:37
|
|
|
|
arabela*
|
oi punce,tud jaz bi šla na telovadbo.Se zmenimo,pa gremo skupaj,nas bo več
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 10.1.2008 13:41:47
|
|
|
|
bambi14
|
oj,...jaz sem tud iz MB in bi šla na telovadbo za ,...punce kdaj gremo?
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 10.1.2008 21:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
najbolje,da se pozanimamo,kdaj se začne in ob katerih urah,bi malo miganja prišlo prav..
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 14.1.2008 8:50:51
|
|
|
|
Inigo
|
ja jst bi res z veseljem hodla... ve kater kje in kdaj?
|
|
|
|
RE: telovadba za nosečnice v mb 16.1.2008 12:38:16
|
|
|
|
arabela*
|
Punce,katera je za to,da gremo na telovadbo,naj se javi.Meni ni sami za it.Mislim pa ,da tud mora bit določeno št prijavljenih.Jaz bi kar čimprej začela.samo pozanimam se za ceno še
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?