|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba za nosečnice v Kranju?
13.9.2004 10:23:00   
modrooka

A mogoče katera ve, ali obstaja kaka vodena vadba za nosečnice v Kranju? :zmeden:

Zanima me še, kjer dobiti informacije o datumih materinske šole v Kranju? :zmeden:

Hvala, hvala!

modrooka :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.9.2004 11:46:34   
sonček2*
Vodeno vadbo imajo v Aerofitu Kranj (ONC)in Vita centru Naklo.

Za materinsko šolo pa nič še ne skrbi, je še čist prekmalu(jst hodim zdele, pa sm skor v 37 tednu - jutri ga nastopim), drgač pa datume dobiš tko, da pokličeš v porodnišnico (za št. vprašaš lahko kr tm sestro, ko boš šla na pregled) in ti oni povejo pa te prijavijo.

papa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2004 11:59:15   
modrooka

Sonček hvala za tele informacije! :rozica:

Kje pa je tale Aerofit?

Hvala še enkrat in lp,
modrooka :sloncek:!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2004 12:03:09   
modrooka

Pa še tole: a se o tem vita centru Naklo da kje dobit kakšne informacije (na netu)?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2004 12:42:24   
sonček2*
Zih se da vse dobit na internetu. Drgač je pa aerofit v tem Osebnem nakupovelnem centru pri Markurju in Mercatro centru na Primskovem.

lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2004 12:45:55   
modrooka

hvala hvala!!!!

lep dan ti želim!

modrooka :sloncek:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2004 12:46:05   
dory
Tudi jaz priporocam vadbo v aerofitu...res je blo lustno ko sem hodila...fajn se zmigas oz.zmigata in tud pocutis se ful dobro pol....jaz sem pol se kombinirala s plavanjem, kar je blo blagodejno za moj kriz :)

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2004 13:29:39   
modrooka
Super Teja,

hvala za tole izkušnjo. Bom kar začela naslednji teden... Če bo ginekolog kaj lepega povedal v sredo na pregledu... Oziroma, če bo vse vredu :)

pa,pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?