|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba za nosečnice-Jesenice
22.2.2005 19:09:54   
monči
ali katera ve, če obstaja na Jesenicah telovadba za nosečnice, ker jaz se moram nujno začet malo več gibat!
hvala in lp
Monči:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.2.2005 19:17:53   
urši77
Pojdi v ginekološko amb., tam sigurno visi kaka reklama. Na Bledu je reklama za vodno aerobiko od 4.mes. nosečnosti dalje z dovoljenjem G-samo ne vem točno kje!
Grem pa v poned. na kontrolo in lahko pogledam:)

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2005 20:44:05   
monči
hvala urši, prosim, če se pozanimaš še malo bolj, ti bom ful hvaležna:rozica:
lp

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 22:58:17   
TaRe*
Ja,obstaja.V zdravstvenem domu ,vsako sredo ob 17h.
Vem,ker hodi Barby*.Mislim pa,da moraš imeti napotnico ki ti jo da ginekolog.
Če te kaj več zanima,piši Barby* privat,pa ti bo povedala.Najlažje jo boš našla med marčevkami.:muca::muca::muca:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2005 11:25:23   
monči
hvala za informacije, tare, se bom še mal bolj pozanimala.
lp:metulj:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2005 21:10:57   
mirka
JAZ SEM HODILA NA TELOVADBO. RABIŠ NAPOTNICO OD SVOJEGA GINEKOLOGA. Pa upaj da vas ne bo veliko,ker jih ne sprejmejo dosti, zato ker je zelo majhen prostor.
Meni je zelo pasalo, glede na to da sme delala in nisem mogla več nič delat, zato sem vsaj tam malo pomigala, se pogovorila z drugimi nosečnicami, kakšno vprašanje postavila fizioterapevtki,...
Koristno je v vseh pogledih.
Najbolj fajn je zibanje na žogah, razgibavanje na njih in meditacija za predpipravo na porod.
Čao!
M:rozica:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?