|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba v nosečnosti- do kdaj?
11.5.2009 19:42:43   
daisyb
živjo,

mene pa zanima do katerega tedna user posted image ste še telovadile? jaz sem v 34 tednu in še vedno grem na sobni bicikel in telovadim. Ker se počutim v redu (razen včasih mi trebuh otrdi) ne vem, če lahko telovadba proti koncuuser posted image kaj škoduje otročičku.

lp,

daisyb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadba v nosečnosti- do kdaj?
11.5.2009 21:10:38   
Jančika_
V drugi nosečnosti sem 4x na teden po eno uro gonila eliptik, dokler sem še lahko obula teniske. Ene tri tedne pred porodom so mi pa noge tako zatekle, da ni bilo šans, da obujem kaj drugega kot natikače. Če vadiš po pameti, nima kaj škoditi. 

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2009 19:24:20   
rinaa

Mene tudi zanima, če katera še telovadi proti koncu...Jaz sem v 37.tednu in hodim na sprehode po klancu navzgor in navzdol, pa me zanima, če mi lahko kej prej sproži porod. Rada bi počakala vsaj do 39 tedna....sam sem se začela bolj redituser posted image , kot ponavadi in verjetno zato ker sem mal s sprehodi zabušavala ta mesec odkar sem doma.

Lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 16:13:43   
PC Baby
Jaz sem hodila do konca 38. tedna na aerobiko za nosečnice. Načeloma naj zadnji mesec ne bi več "športal" ampak meni je G glede na zdravstveno stanje rekla, da lahko še. Hec pa je bil, da sem potem pred rokom rodila in sem praktično hodila na aerobiko še 2 dni pred porodom. (nisem zaradi tega rodila prej ;-) )

(odgovor članu rinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2010 13:04:23   
jaša2
no hvala vam!! nisem vedla, da se "lahk" sobno kolo v nosečnosti tud uporablja!!user posted image jaz sem šele v 10.tednu, pa sprašujem naokrog, kaj sploh še lahk delam od telovadbe...pa vidim, da sploh ni take panike. v mejah normale seveda.
kak dolgo pa ste na kolesu?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2010 14:00:22   
bambika
Jaz sem telovadila na orbitreku skoraj do konca, ker pač sem se v redu počutila.
En teden preden sem rodila sem nehala.
Drugače sem pa tud veliko hodila, tud v gore sem veliko hodila, plavala.

Pač je odvisno od počutja, proti koncu  nisem več tako intenzivno telovadila, do nekje 35. tedna pa
sem normalno kot prej. Na orbitreku sem bila ponavadi 1 uro.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2010 13:41:23   
Sonček in poletje
Načeloma ni omejitev glede telovadbe v nosečnosti. Ampak to ne pomeni, da lahko zdaj treniramo za triatlon. Lahko počnemo vse za kar se čutimo sposobne, še priporočljivo je.
So nam pa na aerobiki za nosečnice rekli, da nam pri telovadbi pulz ne sme narasti čez 140, tko da imamo trakove in ure, da se kontroliramo. Če pa slučajno ne delajo nam pa vaditeljica reče naj se zanašamo na počutje, če je kaj preveč ali prehitro naj odnehamo ali upočasnimo.

Jaz bi z veseljem šla na orbitrek, pa imamo doma vse v razsulu in ne morem do njega user posted image . Sicer pa komaj čakam, da bo konec te zime, da grem lahko malo več ven.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2010 12:49:27   
aly12
Živjo! Jaz imam pa vprašanje glede organizirane telovadbe. Zdaj, ko sem drugič noseča, bi rada skrbela za svoje telo kar se da dobro. Zanima me predvsem pilates za nosečnice. Mi lahko prosim priporočite kakšno dobro telovadnico v Ljubljani? iskala sem po internetu, pa sem zasledila Tanergijo in ŠD Sonce...

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?