|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba v celju za 2,5letnika
2.8.2010 22:06:23   
suzanica
Živjo. Zanime me če katera ve ali obstaja kakšna možnost vpisa na telovadbo za 2,5letnike. Kako je pa s plesnimi? Imate izkušnje? Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadba v celju za 2,5letnika
3.8.2010 16:07:04   
aknela123
saj vem, spet boste pisale, da me tega ni vprašala, ampak ni kaj, prsti me srbijo in moram napisat.
tvoj 2,5 letni otrok najbolj potrebuje tebe, pelji ga na sprehod na svež zrak, malo tekajta, potelovadita, bodi z njim vsaj to malo časa kolikor nam služba dopušča da smo s svojimi otroki.

Šla sem iskat intervju z našo priznano psihologinjo, citiram:
"Enkrat sem prejela vprašanje, katera interesna dejavnost je primerna za dveletnika. To me je pa res šokiralo. Takole majčken otrok mora biti s starši, malo večji otrok tudi s prijateljčki. Ljubezen do otroka je vzeti si čas zanj, da se imava dobro, da skupaj kaj počneva, da gradiva odnos. Morda res od tega ne bo imel kaj akademskega, se bo pa tega vedno spomnil."

Evo, napisala sem, lahko začnete napadat.user posted image

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2010 16:51:47   
suzanica
Točno, mene ne zanima tvoje mnenje ampak kje je v celju telovadba. Več ne bom komentirala. Hvala.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2010 17:57:28   
sandrine
Poglej tukaj http://www.kindyroo.si/

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2010 21:44:36   
suzanica
Hvala za link. Imaš mogoče kakšne izkušnje s tem kindyrojem? Se mi zdi zanimivo.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?