|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba mamic z dojenčki
29.1.2005 19:43:39   
kaja11
Ali gre slučajno katera na to telovadbo preko Štorklje. Meni so namreč sporočili, da se telovadba za malčke od 2-4 meseca začne 31.01..... zdaj sem pa na netu pogledala, pa čist nekaj drugega piše. Ali mogoče katera kaj ve????

LP Kaja
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.1.2005 19:48:42   
lin
Jaz hodim na telovadbo mamice z dojenčki v Portorožu.Začne se pa ko ima otrok 3 mes.Je pa bolj povdarek na telovadbi za mamice kot otročke,no tudi njih malo razgibamo.Ful fajn!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 19:50:07   
lin
Zgleda pa takole.
Na sredini dvorane je velika blazina,na kateri so otročki,mamice smo pa okoli na svojih armafleksih.Če je otroček priden je na blazini,če ne pa ča imaš v naročju za utež.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 20:50:10   
LIALIA
V Ljubljani se je od 2-6 mesecev začela v četrtek.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 23:14:24   
Pikca
Kje pa je to v Ljubljani?
Midve sva zadnjič delali tiste vaje, ki so opisane v Novorojenčku (Moj malček), pa je bila Živa čisto navdušena:)
Lp, Pikca

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2005 8:32:26   
LIALIA
To je za Bežigradom, nasproti štadiona.
P.S. Jaz sem bila v četrtek, Lia ful naudušena, eno uro in pol je takoooooooo uživala in cvilila,...:sloncek:

http://typo3.tipka.com/usr/01/index.php?id=869&backPID=654&tt_news=148

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2005 8:56:36   
kaja11
Liala hvala.... mene je gospa očitno narobe obvestila:zmeden:, pa tako sem se veselila:(.

LP Kaja

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2005 19:35:25   
Bib
Kja pa cena?

:sloncek:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2005 20:39:37   
LIALIA
Če si članica Štorkljic je 8.000 SIT mesečno, če pa nisi je pa 9.000 SIT.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......