Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
telovadba 3 - letnice v LJ 8.9.2007 22:22:39
|
|
|
|
Tinca7
|
Zanima, me, kam naj peljem mojo triletnico, da se malo razgiba. Pregledala sem vse možne variante (ples, telovadba,....), a je problem v tem, da se vsi ti programi izvajajo ob popolnoma neumnih urah (vsaj zame). Vse je tam ob treh, mogoče štirih popoldne, ko smo še v službi ali pa na poti iz nje. Ali je kdo zasledil kakšno luštno razgibavanje za malčke v LJ, ki se izvaja v poznih popoldanskih urah?
|
|
|
|
RE: telovadba 3 - letnice v LJ 8.9.2007 22:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Društvo GIB na Drenikovi. Za 2-3 leta je vadba od 18h do 19h. Za skupino 3-4 pa že ne vem več kdaj, ampak kolikor vem, pred 17. uro ne.
|
|
|
|
RE: telovadba 3 - letnice v LJ 9.9.2007 8:28:12
|
|
|
|
nuala
|
Šprtno društvo G-rega na Ježici.
|
|
RE: telovadba 3 - letnice v LJ 26.9.2007 21:42:21
|
|
|
|
Anol
|
Pa Jaki šport imajo tud telovadbo za tolk stare ob sredah 17h v ŠRC Koseze Naš Ažbe je bil ravno danes na predstavitvi in mu je bilo všeč. Začnejo z oktobrom. Poglej na tale link http://www.jakisport.com/typo/index.php?id=19.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?