|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba - plavanje za nosecnice na DIF-u
28.9.2005 23:32:04   
ursa_p
Spet imam vprasanje!

Sem v 20 tednu nosecnosti in se mi zdi ze zadnji cas, da pricnem z eno od moznih telovadb.
Kopanje oziroma plavanje mi kar ustreza, vendar pa mi je ginekologinja kopanje v bazenih odsvetovala, prav tako so mi to odsvetovali v soli za zgodnjo nosecnost!

Vem, da obstajajo tamponi prav za obdobje nosecnosti (za primer kopanja) in jih tudi imam, vendar so mi kljub temu, kopanje v bazenu "prilagojenem" nosecnicam, odsvetovali!

Kaj pravite vi? Je katera hodila? Kako je bilo? Kdaj so termini? Na internetu nisem nasla nicesar, le cenik in nekaj drugih informacij.

Hvala za vsak nasvet in informacijo!

Lp, Ursa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadba - plavanje za nosecnice na DIF-u
29.9.2005 7:54:51   
anitaz
Jaz sem šla parkrat,potem pa zaradi prevoza (en avto) nisem več hodila. MEni je bilo všeč,čisto je tudi,ker je ta bazen na di-fu posebej samo za otročke in nosečnice. ČE so ti pa odsvetovali,potem pa ne vem.Če imajo razlog,zakaj so ti odsvetovali,potem raje no hodi. Ampka škodovati ti nima kaj,edino dobro deluje na otročka.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 8:28:22   
mia-2
Jaz sem rodila aprila in sem hodila do konec marca plavat.Hodila sem na Dobrno kjer je zdravilišče za ginekološke bolnice in se mi je zdelo da bi tam lahko bila čista voda.Tudi meni so odsvetovali kopanje ampak ti povem da celo nosečnost nisem imela nobenih težav(vnetja, glivice,...) zaradi plavanja.Sem se pa počutila super ker me je hrbtenica zelo bolela.LP

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 10:01:35   
ursa_p
Tudi mene ze sedaj boli hrbet - kaj sele bo! Tudi zaradi tega bi rada hodila na plavanje.
Vem, da je bazencek prav posebej za nosecnice, ampak baje pred nami "kopajo" dojencke, kar pa zopet ne more biti ravno cisto.
Odsvetovali so mi pa z razlogom, da je to v vsakem primeru bazen!

Katera ve, kdaj so kaj termini?

AnitaZ ... koliko casa pa traja ena "telovadba"?

Lp, Ursa

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 13:22:20   
anitaz
Eno uro,če se prov spomnem.Je pa čista voda,nč bat. Otročki imajo prej plavnaje organizirano,pa so zelo stroga pravila glede čistoče,tako da ni panike. user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?