|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba
28.11.2004 17:11:52   
Anonimen
veckrat hočem malo doma potelovadit pa nevem kako:(nikjer nisem zasledila, da bi pisalo o telovadbi doma med nosecnostjo:zmeden:, ker meni se zdi da je ponekod zelooo drago:zmeden2: in bi bilo dostim vsec , če bi lahko malo tudi doma potelovadle.ali se da dobiti kje kaksne vaje ali je kje opisano?:ups:ali pa katera od punc, ki je hodla na telovadbo pove kakšne vaje se delajo:bravo:
nina:nosecka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba
28.11.2004 17:16:35   
Lunca1
Lahko si naročiš kaseto od Vzajemne, tam imaš nekaj vaj. Nekaj časa so bile precej ugodne, mislim da okrog 2000. Drugače pa so vaje tudi v raznih knjigah. Najbolje da malo pogledaš v kakšni knjižnici, pa si potem mal skopiraš. Utrdila pa naj bi predvsem globoko trebušno mišico, to je ta ki gre v bistvu na stran proti hrbtu. Popek naj bi rahlo potegnil nazaj proti hrbtenici. Je pa zelo težko za opisat. Najbolje da vprašaš kakšnega fizioterapevta. Organizirane pa imaš tudi razne vadbe po fitnesih ipd.

Lp Lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba
28.11.2004 17:35:13   
Anonimen
O superca, morem ju3 v knjižnico, da prekopiram par vaj ja, že komaj čakam da začnem migat nekaj!:bravo:
:sloncek::kuza::muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba
28.11.2004 17:52:45   
katarina j.
Jaz sem hodila v prvi nosecnosti- pred tremi leti- brezplacno na telovadbo v porodnisnico v Ljubljani.
Mogoce pa to se obstaja, je za vprasat!:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba
28.11.2004 17:54:08   
Anonimen
sem iz maribora, tak da to ne pride v poštev:muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba
28.11.2004 18:10:01   
lidia
ne vem sicer od kod si, v ZD v Domžalah je brezplačna telovadba za nosečke ob torkih od 11.45 do 12.30, za doma imam jaz videokaseto od Vzajemne, obstaja tudi DVD, je super zadeva, za naročilo poglej na vzajemna.si...jaz kar fajn telovadim in se super počutim!

Veliko užitkov,

Lidija 34t2d :modri:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba
29.11.2004 7:33:54   
BARBARA R.
Dobro jutro!
Najcenejša varianta je posebna izdaja revije Mama; Nosečnost in porod.Zelo uredu zadeva,priporočam.Je pa opredeljena telovadba po mesecih.

:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba
29.11.2004 10:34:17   
Anonimen
ooo bomo sli kupit!:bravo: potem pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba
30.11.2004 12:42:38   
deily
Če ti MS ni predaleč lahko greš vsak četrtek ob 17.00 v bolnišnico v Rakičan, kjer je brezplačna telovadba za :nosecka: od 3m naprej.

Deily in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?