|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telefonski pogovor med mano in atijem
25.1.2005 11:15:49   
ery
Včeraj sem pisala o temi, da starši hočejo poroko. Res hvala vsem za tolažbo in tako vidim, da sploh nisem sama pri tem. Nekateri pa imate res zlate starše in takwe želim tudi ostalim.

Vsem, ki ste pisali, res hvala za vzpodbudne besede, bom upoštevala.

Sedaj pa vam pošiljam pogovor med mano in atijem, ki me je prej klical na mobi.

Prej me je klical ati na mobi in vprasa: a pol si?
Jaz: kaj ce sem? ati: ja a si? jaz: ja sem v sluzbi ja. On: a si pol
noseca?
Povedala sem mu, da sva jima lepo povedala to veselo novico, pa
nikdar ne bi pricakovala take reakcije in da sva odrasla, da sva se
odlocila za to..

Ati pa: Sem mislu, da bosta se kako leto pocakala, da naredita do
konca...se dobr, da imata stanovanje,...

Jaz: ne mi govort, da bi se eno leto pocakala. Tko sva se MIdva
odlocila in bi lahk spostoval to! Lahk bi bil kdo vesel. Lahk bi kdo
vprasal, ce je vse v redu. pa se enkrat te vprasam, ce slucajno ne
smeva biti navrh?
a mi bos skos naprej metal, da sem to dobila.

Ati: ja ja, sej nisem nc reku, sam bojan je se preotrocji...

Jaz: Pusti ze bojana enkrat na miru, teb se zdi preotrocji ker ga
tako obravnavas. drugace je pa bolj resen kot kdo ki je star 30 let!!!
Jaz z njim zivim in ne ti, mi bomo druzina in zato se ne vtikaj in ne
tezi.
"GOR" si me spravu, odrasla sem, samostojna tud, vem kake cilje mam,
zdej si svoje opravu, Mateja mas se.

Ati: No zdej grem jaz s psom ven... ampak sem res mislu, da bosta
pocakala...
Jaz: Zdaj je tukaj!!! vseeno bi bila lahko drugacna reakcija.
Sicer bo pa pocasi vse! Ne rabiva nic.

Ati: a kdo ze ve?
Jaz: kaj te to briga, ce ze kdo ve? sigurno bo vedela najboljsa
prijateljica.
On: to se pocaka 3-4 mesece, zdej bodo pa okrog govorili.

Jaz: hvala bogu, naj gre ta vesela novica vsem po svetu. Imas se kaj?
Itak nic pametnega. Cao

noro , kajne? :(

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.1.2005 11:22:12   
barby*
:zmeden:Oh ery si prav bogica:rozica:

Poskusi se ne sekirat preveč, čeprav vem da je to noro težko. Očitno jih nič ne bo premaknilo in zato ati noče dojet situacije:(

Želim ti da bi bili srečni kot se le da...:rozica::rozica::rozica:

pozdravček
barby:metulj:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 11:27:55   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo, dobro si ga obdelala. Si je že zaslužu...

Ti se pa sedaj samo še veseli za svojo pikico, ki raste pod tvojim srčkom...

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 11:32:08   
CUKRČEK
ojla,
ne sekiraj se preveč, ker se bo vse uredilo. Jaz sicer nimam takih izkušrnj, ker so se vsi izkreno veselili najinega otroka, toda vseeno lahko rečem, da bo vse ok. Če ne prej pa potem, ko bodo zagledali vajino bebico, ki bo začarala vse.
Še enkrat:ne sekiraj se, ker tako le škoduješ otroku. Važno je, da je za vaju to najlepša stvar v življenju.

lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2005 11:36:35   
Soncnica
Ery; boš videla vse bo še OK. Mogoče je bil to za njiju šok, ampak tvoj oče nima pravice presojati zrelost tvojega fanta. Strinjam se s tabo, da nekateri moški temu niso dorasli pri 30 letih, ma kaj eni nikoli ne dorastejo. Sploh ne vem kaj se tvoj oče tako sekira, saj bosta vidva vzgajala vajino :duda:, ne on. In to je NAJLEPŠA novica :):), bodi vesela in ponosna, če si pa vzgojena v veri, se lahko zahvališ bogu, da je vse OK. Vera res ni nič slabega, ampak ne vem kaj ima opraviti s tem "kaj bodo pa rekli drugi". Ja, veseli bodo, kaj pa drugega. Razumem, da tega ne poveš prve 3 mesece, ker je takrat možnost ss navječja, sigurno pa ne zato, ker te skrbi, kaj bodo rekli drugi. Pomembno je tvoje :duda:, ti in tvoj dragi. Sprosti se in malo pobožaj trebušček, povej :duda:, da ga imaš najraje na svetu!!

lp in srečno

Sončnica

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2005 12:39:31   
Anonimen
Ampak ta pa prava najeda, tale tvoj oče. Po tem, kar si napisala, imam občutek, da če bi mu razložila vse razloge na svetu, zakaj se pat odloči za otroka in vse pozitivne, najlepše stvari starševstva, bi poslušal in na koncu rekel: ampak vseeno bi lahko še malo počakala.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2005 12:41:07   
piščanc
ery, tvoji starši so res doživeli šok, da si odrasla, kje pa so bili dosedanjih 10 let jih vprašaj.

To, da sta se odločila za :duda: je najlepša novica na svetu in da nista imela problemov pri delanju, zato :rozica::rozica:, ne se bat, da sta premlada. Pomisli, kaj bi šele težili, da bi bila ti stara 30 let (a še nič ne planirata, ja kaj bodo pa sosedi rekli...). Upam pa, da bosta v prihodnosti kmalu spoznala, da gre življenje naprej in da se boste imeli lepo.
Po postih pa lahko ugotoviš, da je takšna reakcija kar v navadi. Mislim pa, da boš največji boj bila prav s svojimi starši in tudi s sabo, ker izgubljajo tvoje spoštovanje.

Pa veliko sreče v nosečnosti.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2005 13:26:51   
Anonimen
oroka bosta imela vi2, tudi vi2 ga bosta vzgajala in vse.ce komu kaj ne pase, jih kar povej svoje...mojim tudi ni blo na zacetku to vse skupaj vsec, zdaj pa so ze celi nestrpni;)
glede tega pa da bi se porocila, pa se mi zdi to nekoliko staro razmisljanje:zmeden:
vso sreco!:rozica:

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2005 14:00:05   
bikica30
Saj verjetno ne moreta drugače, ampak jaz bi vseeno resno razmislila o možnosti, da ne bi živela pod isto streho s starši, niti ne toliko zaradi 'nasprotovanja' nosečnosti - to se bo že uneslo, ampak predvsem zato, ker ne spoštujejo tvojega partnerja. Tega pa jaz ne bi prenesla nikoli!!!:grrr:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2005 16:52:03   
cmokec
Ery, me prav žalosti, da je še en dan takšen.

Glede kroženja vesele novičke le tole: Jaz sem bila vesela tvojega :roza::modri:. :bravo::bravo:, zato se ti zahvaljujem, da si jo delila z nami.

Vse dobro,

cmokec

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2005 17:11:34   
SU
Jaz bi ti čestitala za :modri::roza: :bravo::duda::bravo: in ti resnično zaželela, da se bosta starša omehčala in začela na otročka in vaju gledat z drugačnega vidika!! Če pogledaš okrog, vidiš, da je celo več parov (po mojem) z otročkom, ki niso poročeni, kot tistih poročenih... Saj zakon ni pogoj za dobro, ljubezni polno partnersko življenje! Ne se preveč sekirat (vem, da je lahko reči, a le to lahko rečem), pa uživaj v tem lepem obdobju v tvojem življenju!! LP, Saša :nosecka: in :duda: (29,2/7)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2005 17:41:42   
Mojček
Ery!
Zaenkrat ve za mojo nosečnost samo moja mami, ki me je ravno danes po telefonu direktno vprašala, če sem. In seveda sem ji povedala, čeprav sva se s fantom dogovorila, da počakava do prvega pregleda. Noseča sem šele 6t. Nisem se ji mogla zlagat. Je bilo pa tako čudno. Bila je vesela, a se je čutilo v glasu, da je zaskrbljena. Sama mi je sicer rekla, da mi je hotela že reči naj ne čakam predolgo (imam 27 let), a je bil vseeno šok. Mislim, da naši starši resnično ne dojamejo, da smo odrasli in da sami krojimo svoje življenje. Ne vem česa jih je strah. Po mojem tega, da bomo še kar viseli na njihovih ramenih, ker se pač zavedajo težav današnjega življenja. Po drugi plati pa vse delamo z nekaj letnim zamikom naprej, kot so naši starši. A ni to hecno. Kakorkoli že, odločili smo se sami in sami bomo uredili, da bo prav, kakor je to storilo že nešteto ljudi. Ne se sekirat, skrbi za bebico. Ko bosta dokazala staršem, da sta sposobna preživet, verjemi da vas bosta sprejela kot srečno družinico. Veliko sreče!!!:sloncek: Kar se pa poroke tiče, sem mnenja, da je to samo neka formalnost, bi se pa rada poročila, zaradi žurke, ko bo denar! Hmm?!:zmeden:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2005 19:45:19   
sminc
Ery, poskušaj se čim manj sekirat. Boš vidla da bo boljše. Jaz sem mela podobno s fotrom.3 mesce sem čakala da sem jima sploh povedala. Računaj se to da sem se studentka, diplome se nimam, selim se 250 km vstran.... Se kar ni prebolel, matra ga, ker ni vse po reglcih. Se mi zdi, da se je se najbolj bal reakcij drugih- zdaj ko se vsa sirna familija veseli, se pa tud on ze kdaj nasmiha. Ko bo videl bebo, bo pa itak najbolj srečen dedi na svetu. In tako bo tud pri tebi. Moj je bil tud v šoku- DOOOOOLGO. Rok mam aprila, ve torej 3 mesece. Daj jima malo časa.
Lp od Jasmine in :modri:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2005 19:50:03   
rozi81
Ery ne se sekirat. To je najlepši čas ki ga lahko ženska doživlja. Glede atija pa tako: malo še počaki da ti trebušček zraste :bravo: da bo vidu da se gre zares pol boš pa vidla da se bo raznežu.
Če pa ne takrat potem pa sigurno ko bo s tvoje pikice ratal najlepši otročiček na svetu!!!:love::duda:

Mislm da ga ni dedka na svetu k se ne bi raznežu ob svojih vnukih. Pol mu bo pa lahko samo nerodno kako je odreagiral! :ups::grrr:

Vse se bo uredilo ne sekiraj se božaj bušija in misli na svojo pikico! :metulj:

LP S. :nosecka: in :duda: (18t)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2005 17:17:20   
BarbaraE
Ery,

poskusi se čim manj obremenjevati s tem. Zdaj moraš misliti na vajinega sončka ali sončico, ki raste pod tvojim srčkom. Karkoli ti bo kdo rekel negativnega o tem, skozi eno uho noter skozi drugo ven. Če ne razumejo vajine sreče, potem je z njimi nekaj hudo narobe.

:rozica: za vas

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2005 10:23:26   
pravljica
ery, svaka ti čast, da se nisi pustila pa planla v solze ali kaj podobnega, kot sem jaz pred mojo poroko...ker sem čisti ateist, se nisem hotla poročit cerkveno, pa je tašča rekla, da potem raje ne pride...jaz pa v jok in seveda na koncu v cerkev...vsaj moji starši so me tolažli, da se mi ni treba na hitro poročit zarad bebike...pa mi je žal, da nisem poslušala njih in sebe...zdaj bi se drugače pogovarjali!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?