|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telefon s fotoaparatom
15.9.2009 18:09:10   
citrončica
Kupit moram nov telefon, katerega pa rabim le za pogovore, SMSje, MMSe, pa za slikat-za službo večkrat,
zdaj imam SonyEricssona K800i, super, a mi ga fotkič občasno serje, ne izostri več slik in pride ven zmazek, pa tipkovnica in ohišje je popraskano...večkrat je bil na višinskem deluuser posted image user posted image user posted image ,
ja, padel mi je že 100 in 100x, zdaj pa sploh ne vem, za kaj naj se odločim, saj mi je sicer ta telefon super, vse dela, razen fotoaparata, ki občasno- vse večkrat- štrajka, pa 3leta bo že dopolnil, tako da je čas za novega...
Aja, imam pa Mobitel omrežje, zaradi službe- imamo vsi- a na Mobitelu ni prav nobene pametne akcije, mogoče le SonyEricsson C510, se pravi skoraj nekje tam tam, kar imam zdaj....
Izkušnje, predlogi?? pa ne predrago!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telefon s fotoaparatom
15.9.2009 18:12:09   
Kerensa*
Nokia N95 (fotoaparat 5 mio. pixlov) - odkar je zunaj N97, jim je cena tudi v redni prodaji (na vezavo pa tudi) padla in to kar za nekaj. To je zagotovo aparat, ki za svojo ceno nudi največ. Kakšen Samsung Omnia ali Nokia 8800 Arte bi se še lahko primerjala (Blackberry nikakor!), ampak sta pa cenovno v... višavah. user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2009 18:36:00   
citrončica
Hvala,
tale mi je obljubljen, če drugega pametnega ne najdem,
ga ima moj, pa ga bo menjal, če ga bom jaz vzela, prej sva imela vedno Nokie, potem se je on navdušil za SonyEr.K750i, pa mu je šel 2x ekran,potem je tole Nokio vzel,
kje pa naj pogledam za prodajo-oglase??, to zdaj prebiram, pa so dražji aparati rabljeni, kot novi v akciji...user posted image ,jaz sem si zamislila, da bom lahko kar rabljenega kupila istega, kot je moj, pa jih niuser posted image ,najbrž sem jaz fejst za časom, saj pregledujem ponudbo le, ko mi stari aparat crkne, itak pa skoraj nič ne uporabljam na njem...ja, bo treba it mal s cajtam naprej, aneuser posted image ??

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2009 18:39:08   
Kerensa*
Na Mobitelu imajo kar nekaj ugodnih ponudb za vezave (če nimaš namena prekiniti pogodbe z Mobitelom, je tako ali tako vseeno, če se vežeš še za kakšno leto - aparat je vrednejši od naročnine) in za določene pakete (predvsem Povezani od 11 do 77).

Jaz sem nazadnje (2 meseca nazaj) vzela Nokio Xpress Music - združila sem torej mobilni telefon, digitalni fotoaparat (3,2 mio. pixlov) in iPod (8Gb). Plačala sem 1€ in zaenkrat nimam pripomb.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2009 18:54:02   
citrončica
Ja, to je super,
pri meni žal pride z vezavo v poštev le splošna akcija, ker imamo tako pogodbo sklenjeno vsi zaposleni (pa med seboj kratke št...), sicer ne bi bilo panike, potem imaš ponudbo res veliko in ugodnouser posted image ,
bomo videli, še malo prespimuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2009 19:00:30   
Blueberry
Jaz imam Nokio 5800 XpressMusic. Sem zelo zadovoljna. :)

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2009 19:15:24   
citrončica
Ja, tudi to sem gledala, pride 209€ v splošni akciji,
a glede na to, zakaj jaz rabim telefon, mi je še vseeno čisto dovolj ali Ericsson C510 za 69€ ali pa potem Ericsson C902 za 169€, tud z boljšim fotkičem,
malo me skrbi le servis, ker baje ga zdaj ni več pri nas za Ericssona in se telefone pošilja v tujinouser posted image , čeprav moj zdajšnji še ni bil na servisu, pa bo novembra 3leta staruser posted image

vseeno pa hvala za izkušnjo, mi bo malo lažje se odločit, ko slišiš kako so drugi zadovoljni z enim ali drugim....

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2009 18:52:02   
Ribica **
Fotoaparati v mobitelih se ne morejo kaj dosti primerjat z digitalci ... vsaj za moje pojme. Ampak jaz na kvaliteto fotoaparata tko ne gledam, ker imam v ta namen kompaktnega digitalca, povsem dobrega in zmogljivega.

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2009 16:19:25   
citrončica
Ja, saj jaz fotoaparat digitalni imam, za domačo uporabo, Ixusa od Canona, samo ga ne nosim s seboj v službo, včasih pa rabim kako fotko naredit, ker sem na terenu, zato rabim nekaj na telefonu, da je približno solidna slika,
sem še malo tako povprašala, pa izgleda, da se bom kar za ericsona C510 odločila, sem nekaj pohval slišala zdaj, pa še čisto podoben je mojemu zdajšnjemu, le tanjši je, enaki polnilci, tud kartica paše...bomo videli, najbrž..

vsem hvala!!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2009 16:22:49   
Reby
Oj Citrončica, jaz mam Nokio N95 8GB in jo morm ful pohvalit. Sploh fotoaparata ne uporabljam user posted image  

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2009 15:34:05   
luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Nokia N95 (fotoaparat 5 mio. pixlov) - odkar je zunaj N97, jim je cena tudi v redni prodaji (na vezavo pa tudi) padla in to kar za nekaj. To je zagotovo aparat, ki za svojo ceno nudi največ. Kakšen Samsung Omnia ali Nokia 8800 Arte bi se še lahko primerjala (Blackberry nikakor!), ampak sta pa cenovno v... višavah. user posted image

Sama imam tega in sem ful zadovoljna, slike pa dela RES lepe, saj ima 8.0 megapikslov. Cena je sicer kar visoka, a je vseeno telefon vreden svojega denarja. Odkar imam telefon sploh ne rabim več fotoaparata. Res ga toplo priporočam.user posted image

< Sporočilo je popravil luka jan -- 19.10.2009 15:35:35 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2009 15:41:38   
Anonimen
Moj ima Nokio N95 jaz pa Nokio E66 in obadva sva super zadovoljna z njima. Moj ima sicer samo 3,2m pikslov, a so slikice slikane zunaj super, notri so pa od N95 precej boljše. Ima pa vse kar rabim, če pa nima si pa naložiš gor. Skratka jaz ne kupim drugega telefona kot Nokio.

< Sporočilo je popravil Otika -- 19.10.2009 15:42:02 >

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2009 18:36:19   
luka jan
Če imaš željo po res vrhunskem telefonu s fotoaparatom, potem ti lahko svetujem en izlet v Južno Korejo, namreč samo tam se ga zaenkrat da kupit, so pa tam izdelali najboljši fototelefon  Samsung SCH-W880 AMOLED 12M, ki se lahko pohvali z vgrajenim fotoaparatom z 12 megapikami, 3x optično povečavo in možnostjo snemanja videa visoke ločljivosti. Rezultat je mobitel, ki je na izgled bolj podoben fotoaparatu. user posted image
Pa še link, če te mogoče zanima.user posted image

http://www.engadget.com/2009/09/29/samsungs-12-megapixel-sch-w880-made-official/

Kaj vse se ne spomnijo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2009 19:49:18   
citrončica
Ja, hudo!!!!
Ampak ne za moj žep,
sploh pa ne za službo, ker ga sama plačam,
zdaj čakam mobitelovo jesensko ponudbo, pa je še niuser posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2009 10:10:32   
luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

zdaj čakam mobitelovo jesensko ponudbo, pa je še niuser posted image

Kaj pa na njihovo facebook stran si kaj pogledala, ponavadi tam objavijo kakšno stvar ki je aktualna, pa tudi vprašaš lahko če te zanima kaj bo v njihovi ponudbi.Jaz sem dobila že kar nekaj pametnih informacij.

Aja, še povezava TUKAJ.

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2009 15:15:06   
citrončica
Hvala,
bom še malo poiskala, tegale mi ne odpreuser posted image ,
itak sem se kar nad Ericssonom navdušla, podobnim, kot je moj obstoječ,
prepričana pa še nisemuser posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2009 21:26:42   
luka jan

Hvala,
bom še malo poiskala, tegale mi ne odpreuser posted image ,
itak sem se kar nad Ericssonom navdušla, podobnim, kot je moj obstoječ,
prepričana pa še nisemuser posted image

Ti še enkrat podajam povezavo,
TUKAJ.

Upam da bo sedaj vse delalo, tako kot mora.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
30.10.2009 19:36:23   
citrončica
Ker letos izgleda sploh ni jesenske ponudbe- akcije, sem se kar za ericsona C510 odločila,
dela za enkrat super, sploh fotkič, je pa res skoraj isti kot prejšnji, le tanjši,
zdaj moram kupit še torbico, da ga bom nosila okrog vratu...
Kam daste stare mobitele, pri nas jih imamo zdaj že celo zbirko, prodate, nesete na mobitel/simobil???

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.3.2010 16:51:50   
luka jan

Kam daste stare mobitele, pri nas jih imamo zdaj že celo zbirko, prodate, nesete na mobitel/simobil???

Jaz jih imam skoraj v vsakem predalu nekaj, tako pogosto jih namreč zamenjujem. Mene vsaka nova akcija potegne in potem se ne morem odločit kaj naredit.user posted image
Sicer sem že ena dva podarila svoji mami, nekaj sem jih prodala, tiste res stare bom pa verjetno malemu dala za igrat.
Med navadne smeti jih ne mečem, ker se to ne dela, da bi jih pa lahko na Simobil ali Mobitel nesla pa prvič slišim. A jih sploh vzamejo, tako kot naprimer odslužene gospodinjske aparate v trgovini kjer kupiš nove?

Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2010 19:02:12   
luka jan
Sem pred parimi urami plačevala telefonski račun in pred mano je bila ena gospa, ki mi je vzela pol ure dragocenega časa.user posted image
Namreč, na Mobitel je prinesla svoj star telefon in si omislila novega, sama pa sem se spomnila da smo enkrat debatirale o tem, zato sem rekla da moram napisat.user posted image
Seveda sem gospo na drugi strani okenca vprašala kakšen je ta sistem in mi je odgovorila da načeloma naj bi vsi mobilni operaterji vzeli stare telefone, pri Mobitelu pa dobiš v zahvalo še majčko in 100 točk zvestobe, če jih seveda zbiraš. isto velja za batarije. Sem bila kar malo presenečena, ker tega pa res nisem vedela. Pohvalno.user posted image
user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.