Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telefon, slike in računalnik 13.10.2006 11:48:47
|
|
|
|
GATA
|
Ojla, sam vprašanje - maš software za nokio na PC-ju? tule pa še link, glede SW pa si updejti mogoče bo kaj pomagalo http://www.europe.nokia.com/A4144903
|
|
|
|
RE: telefon, slike in računalnik 13.10.2006 14:40:43
|
|
|
|
Badeja
|
Imam, pa ne gre. Moj se kar spozna na take stvari, pa nima več idej, sestrična piše diplomo iz računalništva, pa ne ve več kaj bi še probala... Jaz pa si tak želim slike, ker imam slikanega malega, ko sva bila še v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: telefon, slike in računalnik 13.10.2006 17:29:20
|
|
|
|
GATA
|
Mogoče bi tole šlo - ugibam - probajte.... the .exe packed driver is one of the problem i have more often...the solution is quite easy, run the .exe file so the program will uncompress himself into a temp dir, keep the installer running, just do an alt+tab to switch to your desktop ( usually for w2k c:\documents and settings\<your username>\Local Settings\Temp or c:\windows\temp ). Inside that dir you can find uncompressed driver, just look for something like dku.inf, then copy this files in a different dir. The next time windows recognizes your cable device you can tell him to look into the dir and he will find the needed files.
|
|
|
|
RE: telefon, slike in računalnik 14.10.2006 23:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si jih pa prek MMSa ne posljes na racunalnik? Samo nastimaj si v nastavitvah, da ti jih ne pomanjsa. LP
|
|
|
|
RE: telefon, slike in računalnik 16.10.2006 10:45:24
|
|
|
|
Nixxon
|
Mislim da je moj telefon isti, pa gre brez problema. Si probala z original kablom za ta telefon? Ker Nokia ima vsaj 2 različna kabla. Tisti IR je baje na tej Nokii bolj za joke kot kaj drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.