Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:12:52
|
|
|
|
Sa.Ka
|
AH daj no, baby centri imajo tega polno.
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:14:09
|
|
|
|
Tjasa27
|
žal ne
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:14:27
|
|
|
|
katy83
|
jaz sem našemu kupila v Šparu, sicer ima tako kot praviš nek plastični nastavek, kot da bi bil obesek, ampak so veliki nekje 15 cm, tako da je dovolj, otrok pa navdušen ...cena pa 7€.
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:15:22
|
|
|
|
Tjasa27
|
katy hvala - koliko časa nazaj pa si kupila
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:17:55
|
|
|
|
katy83
|
2 meseca nazaj pa Umko trgovine so imele take enake
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:18:40
|
|
|
|
Tjasa27
|
hvala!
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:27:14
|
|
|
|
lean
|
Mi smo ga kupli v baby centru, je pa res, da je to bilo lani. Mogoče bi tam vprašala, če ti lahko pokličejo v ostale enote, če jih kje imajo in pošljejo. Ali pokliči sama, mi smo ga dobili v MS, je večji, spušča glasove, če ga streseš, cena je bla 16€. Naša bo zdaj stara dve leti pa so bajsiji še zmer aktualni, igrača pa je bila zakon.
< Sporočilo je popravil lean -- 13.9.2011 13:28:23 >
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 13:30:57
|
|
|
|
Tjasa27
|
lean- sem klicala in lani naj bi jih umaknili iz prodaje oz ne bi več dobavljali, klicala sem dobavitelja, pravi da jih od lani ni več in da jih tudi verjetno ne bo. hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2011 14:13:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 16:08:01
|
|
|
|
Najaa
|
Tjaša bom jaz pogledala v mercator centru, grem danes tja. Vem, da do zdej so jih imeli in to vse velikosti.
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 19:20:44
|
|
|
|
Tjasa27
|
vsem hvala za odgovore. najaa hvala in prosim javi lp
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 20:07:52
|
|
|
|
Brinčika
|
Mi imamo vse 4 , če ne najdete vam lahko enega podarimo, so kot novi. Lani je bila situacija ista čez poletje pa do oktobra niso imeli nikjer ,ker tudi glavni uvoznik ni imel na zalogi, ko kaj iščeš ponavadi ni, ko pa jih ne rabiš več potem jih vidiš vsepovsod.
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 13.9.2011 22:20:38
|
|
|
|
m_o_i
|
vceraj videni v direndaj-u
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 14.9.2011 9:22:47
|
|
|
|
Tjasa27
|
moi - kok so bili pa veliki? ker po telefonu so mi rekli da imajo samo majhne. bom šla preverit brinčika - hvala!! če jih ne bom dobila bi te pa res prosila, seveda ga odkupim. lp
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 14.9.2011 13:51:46
|
|
|
|
Brinčika
|
Naši so ~35 cm.
|
|
|
|
RE: telebajski-plišasta igrača-kje kupiti??? 5.12.2011 10:23:59
|
|
|
|
zmajcimjm
|
Pozdravljeni, tudi mi iščemo telebajska malo večje velikosti,kot so tisti kot obeski za ključe. Če je jih je kdo mogoče ''izvohal'' kje naj mi javi. Hvala. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?