|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tekoče milo
14.1.2006 17:59:06   
Udb
Zanima me pri kateri starosti ste prešaltale iz trdega mila na tekoče. Moj malček se namreč ne mara militi s trdim milom. Takoj tuli - že ko ga vidi! user posted image  A mislite, da lahko pri 3.mesecih že uporabljam tekoča otroška mila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tekoče milo
14.1.2006 18:11:17   
kofetek2010
že od vsega začetka dam kr v vodo 2 kapljici Niveiniga tekočega mila user posted image  no, 2x na teden ji dam milo, ostalo samo voda user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.1.2006 20:09:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2006 20:25:33   
Anonimen
Zakaj pa muciti user posted image  s tistim starinskim trdim milom?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2006 20:33:04   
taška30
Pri nas isto kot pri Jani, že od rojstva damo v banjico par kapljic Nivejinega Olbada (olje za kopanje), 3x na teden. Nikoli trdega mila.
V bistvu nam je že patronažka pri prvem kopanju tako naredila.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2006 20:55:23   
lelaval
Jaz sem od začetka uporabljala tekoče milo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2006 20:58:45   
lelaval
Anonimna, meni je pediatrinja rekla, da je tisto zate starinsko milo manj agresivno - že  itak so otroška mila manj, a v trdem je ful malo not stvari, ki bi dražile nežno otroško kožo. Če ima otrok težave s kožo, bo vsak pediater predlagal najprej trdo milo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2006 21:09:36   
tincci
Jaz pa zmočim bombažno krpico, orng v njej povaljam trdo milo in potem s tem namažem pa banjico. Nikol nobenga jokauser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2006 21:56:57   
StBarbara
pri nas smo začeli nekje pri 3 mesecih.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2006 22:08:17   
figa
Jaz kopam user posted image  od rojstva vsak dan (razen, ko je bila prehlajena), v vodo pa dam vedno malo Bubchen tekočega mila. Pa moram povedat, da še ni imela nobenih težav s kožo.  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2006 23:53:12   
soncek&luna
jaz uporabljam trdo milo, ki ga podrgnem po krpi za kopanje.... mi pa full lepo disi, bi se se sama z njim tusirala, ce ne bi bil tekoce milo bolj prakticno...

Mami, pika moja!

(odgovor članu figa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2006 0:19:34   
KODA
Jaz sem uporabljala oboje.Trdo in tekoče milo.Oboje mi lepo diši,pa sem malo menjavala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2006 9:00:08   
cuma
Naša patronažna je tudi predlagala trdo milo...pa umivanje samo z vodo in vato...pa nobenih robčkov!!!user posted image ...in je moja mala imela prve tedne malo težav s kožo, sploh v gubicah, ki jih je tako težko res temeljito posušit - sploh pa če otroka previjaš 7-8krat na dan. Potem sem, po nasvetu moje tašče, začela uporabljati robčke od nivee in se je koža bisveno popravila!user posted image  Pa še dosti lažje jo je bilo umit, ko je bila pokakana, kot pa s tistimi vatkami.
Kar se mila tiče, imamo mi trdega - saj jo itak z namiljeno krpico umijem in v banjici (v čisti vodi brez dodatkov)samo splaknem.
Celo laske sem ji do sedaj kar z milom, zdaj pa sem nabavila šampon.user posted image
LP cuma 

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
15.1.2006 16:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2006 16:12:21   
dory
Mojemu je trdo milo mocno izsusilo kozo, zato sem kmalu zacela uporabljat tekoce milo...prisegam se vedno na penaten, ceprav vcas zamenjam z niveo :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2006 16:15:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Udb, kako pa ti uporabiš trdo milo?
Jaz namreč namilim krpo za umivanje (tetra), in potem s to krpo umijem žana, nato pa ga splaknem v banjici.

Jaz sem delala isto.

Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2006 12:29:38   
arielca
Mi v user posted image maximalno uživamo, umivam pa jo s trdim milom. Postopek je tak kot pri nalin in Splišni, tako da mala mila niti ne vidi. Mi je pa trdo milo priporočila patronažna in tudi v materinski šoli so ga svetovali. Verjetno zato, ker je manj agresivno.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.1.2006 12:57:38   
Udb
nalin, tudi jaz sem tako delala - da sem namilila krpico...pa je bil ful jok...pol sem probala če ga direkt z milom, pa je bil spet jok! Tako da bom danes kar prešaltala na tekoče milo...ker naprimer s kremico se rad maže...bom poročala!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?