|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tek med dojenjem
16.3.2005 21:56:28   
s1
pozdravljene

ali katera med vami teče? jaz sem pred nosečnostjo in porodom tekla, zdaj sem pa 3 mesece po porodu, pa bi spet mal začela.zanima pa me kako je stem glede dojenja? ali imate kak poseben modrc, prej sem imela športnega, ki je bil bolj oprijet, tesen, zdaj pa ne vem kako, da ne bo kaj z mlekom narobe? ker pravijo, da če je modrc pretesen se mleko začne sušiti.

kaj menite?

lp nataša :kuza::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tek med dojenjem
16.3.2005 22:32:11   
Zea
Sem tudi jaz že razmišljala o športanju in mislim, da je predvsem bistveno, da si tik pred športom nujno iztisneš vso mleko (ali podojiš), potem pa normalno športni modrc! Ne vem zakaj bi bil to problem, saj v eni uri ti ne more nastati toliko mleka, da bi se začel 'sušiti', a ne?! :kuza::kuza:

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tek med dojenjem
16.3.2005 22:54:38   
Gina
Mene je pa tisto malo teka na aerobiki tako motilo, mi je vse skakalo gor in dol, pa bolelo zraven. Meni ni ratalo.

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tek med dojenjem
16.3.2005 23:34:20   
Jančika_
Tečem s športnim modrcem. Tisto s sušenjem mleka je pa malo pretirano. OK, če bi imela dojke noč in dan na tesno povezane, to ja, ampak tisto eno uro pri laufu pa ne bo hudega.

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tek med dojenjem
17.3.2005 7:28:30   
mdrevensek
Koliko imaš stare otroke? Moj je 4 mesece, se dojim, pa bi zelo rada zacela teci - na rahlo.
lp, m

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tek med dojenjem
17.3.2005 8:56:49   
Anonimen
Uf, seveda lahko tečete. Nabavte dobre modrce, da ne bo vse skakalo (športne torej), pa gasa. Da se mleko suši? Bla, bla, bla...:)-

(odgovor članu s1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   tek med dojenjem
17.3.2005 10:08:52   
_nina
jaz tečem,hodim v fitnes in igram tenis pa ni nobenih težav z mlekom,primeren modrc pa gre..

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tek med dojenjem
17.3.2005 15:27:35   
Pika?
Kolikor sem jaz slišala, je edino treba pazit da ne pretiravaš - toliko da ne nastaja mlečna kislina (musklfiber), ker potem postane tudi mleko kislo in jo dojenček zavrača. Ne vem če raztegovanje zaleže za mleko.

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tek med dojenjem
17.3.2005 15:47:16   
Jančika_
Moj otrok je star 7 mesecev in pol. Teči sem spet začela, ko je imel 4 mesece. Polno sem ga dojila in se niti enkrat ni naredilo, da bi mleko zavračal. Po enem mesecu teka sem spet zanosila in zaradi utrujenosti nehala teči. Pred tremi tedni sem imela spontani splav, teči sem spet začela ta teden.

Muskelfibru se po enem letu brez teka nikakor ne moreš izogniti. Mimogrede, nekateri strokovnjaki pravijo, da pri muskelfibru sploh ne gre za mlečno kislino, ampak za natrgana/poškodovana vlakna mišic. Kaj je res, ne vem, če se še oni ne morejo zmenit:zmeden:.

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?