Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grofica ok,zanima me,kakšna obutev je najboljša? najbrž niso kar vsake teniske dobre za tek,a? na kaj moram biti pozorna,ko jih kupujem? oblačila- v čem je fora tistih hlač in majic za tek? in kako naj se lotim tega? najbrž obstaja kak načrt ali kako naj se izrazim... ne morem kar it ven pa laufat do onemoglosti. enkrat sem nekje videla tak načrt,za začetnike. 1. dan tečeš toliko minut,pa hodiš,pa spet tečeš,... 2.dan toliko,... in tako naprej. če sem se sploh jasno izrazila še kak nasvet mogoče? spravit se laufat je meni težje kot it na smučanje,madonca! kar ti bom povedala, je lahko zelo narobe ampak jaz imam tako: copati Nike, take z blaženjem, ki imajo zadaj v peti neki plastičnega oz. neki Air...ne vem kaj. Jaz vedno zaupam prodajalcem, rečem, najmi dajo silodne tekaške copate in to je to. Je pa dobro, da imaš eno številko večje kot ponavadi, da ti prste ne nabija. Majic tekaških nimam, ker se mi zdijo vse trako zelo drge, če katera najde kaj poceni, naj pove, čeprav mislim, da bom morala nabaviti, ker pridem čisto mokra domov, to pa ni dobro. Poleti imam take tekaške hlače do kolen, no, kot kolesarke, zdaj kart trenirko, če bi oblekla tiste tekaške, bi mi počile na riti in stegnih, tako da jih še nisem kupila, jih pa definitivno bom, ker je verjetno veliko lažje, če si v njih. kaj pa vem no. Aja, pa zdaj si dam en anorak čez, pa je. Jaz kakšnega posebnega načrta nisem imela, mislim tako, po minutah, pač sem od začetka jogingirala, se pravi tekla in hodila, kolikor je pač šlo, sem pa tako v treh tednih prišla do 40 minutnega neprekinjenega teka. Drugič naprej, moram iti.
|