|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teja21 -glede uhančka v popku
22.4.2005 20:29:28   
mela
glede uhanča v popku-no sama sem ga imela 5 let.no ko sem zanosila ga nisem nameravala dati ven,ker mi je to full lepo pa se posebaj ko mi je busi začel rasti.in v 14 t sem zacela krvaveti in sem bila v bolnici .no pa me je nek baje full dobr zdravnik pregledoval in mi rekel(citiram):kaj mate to v popku????da to ne vidim več!!!!!kaj je popek?kaj je popek?(in jst ga ko tele gledam)zdaj ko boste mamica bi lahko vedla kaj je popek in bila bolj odgovorna da daste to ven.a ne veste da je tuki pokovina in da je lahko kaj narobe!!!???
mene je hmau kap!in raje sem ga dala ven kot da kaj riskiram,ker po taki iskusnji in ko sem se bala da bom izgubila bebico(ne me narobe razumet-nisem krvavela zaradi uhana) sem raje pri vsaki stvari previdna.
ti se pa sama odloči!sej si ga damo pol spet not!no zdaj sem ze 24 t in 1 dan noseca in se še ni luknjica zacelila.sem mislila da se bo takoj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.4.2005 21:33:48   
teja21
ojla pa sej nimaš uhančka v popku, ampak je luknica v zgornji koži popka (saj veš kaj mislim) to nima povezave s popkovino, saj je prebodena koža trebuha.
hvala za info., se bom pa še mal pozanimala.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2005 21:39:08   
mela
ja vem da je samo kozica...ampak je reku da so tam živci in da je popek najbolj obcutljiv...bla bla... sej pravm da ni nujno da je kaj naroba ampak meni ni zal da sem ga ven dala pa tut ce bo dokazano da ni nic narobe ,ker na vsezadnje si popek lahko preluknjamo spet ce je pa kaj narobe je pa itak prepozno se po glavi tepst!!!!a ne????
NO TI SE LEPO POZANIMAJ IN SE ODLOČI!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2005 21:42:09   
teja21
ti poročam kaj so meni svetovali, ok

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2005 21:43:56   
cinci
punci lahko vmes skočim:zmeden2:
Jst sem ga dala tud kmal v nosečnosti ven,pred prvim ultrazvokom.Pa naj povem da mam prav GRDO brazgotino še vedno-mam pa punčko staro pol leta.Tko da jih velik poznam k niso dale ven pa je čist vse cool.MeN bo očitno ostal spominček,drugim pa nasvet.
Fajn se odloč,pa v dobro otročka;)

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2005 21:44:28   
puncica
Ta je pa dobra:zmeden2::zmeden2: a un dohtar te je pa kr nakuril. Tudi jaz sem imela uhanček a sem ga vendno na vsakem pregledu dala ven da ne bi kakih izpadov bilo, ker vem kako gledajo na te zadeve, zdej pa si ga ne upam več noter dat, ker je moj buši :((:((:((:((:((:((:((:((:(( A ja luknica pa je še vedno, pa je naš piščanček star 10,5 mesca.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2005 21:47:11   
mela
ja točno tako mi je rekel.pa sej jst mislm da je najbolj da se vsaka sama pr seb odloči al ga bo mela se naprej al ne! a ne?sm če bi vsaki zdravnik rekel da ga da ven-kar je zihr je zihr bi ga vsaka dala vn.ampak men moja G ni nikol nč rekla-glih zato sm ga mela namen obdrzat not do konca nosecnosti pol me je pa ta čudak nabediral.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2005 21:51:22   
teja21
cinci in puncica, pol sem lahko brez skrbi??:zmeden2:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2005 21:54:16   
mela
jst mislm da si lahko-čeprav nisi mene vprasala!vpras svojo g. kaj misli o tem in ona ti bo najbolje povedala in NJO POSLUSAJ!ker vsaka ima svojo zgodo o vsem in vsaka je drugačna-koga bos pa poslusala pa je teska stvar.tko da je najbolje da zdravnika!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2005 22:47:16   
cmokec
Jaz uhančka v popku nimam, sem pa mnenja, da če ne veš kaj bi storila, se odloči za bolj sigurno pot. jaz bi dala uhanček brez razmišljanja ven, ker če obstaja le sum, da gre lahko kaj narobe? Odločitev je tvoja, ziher je pa vedno ziher.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2005 11:08:41   
puncica
Jst pa kr ne verjamem da bi lahko bilo kej narobe teja, ampak če dvomiš ga dej ven, ma ne vem no jst sem ga zato da mi ne bi kej očital, pa še ful mi ni bilo fajn, ko se je začel popek obračat ven, nekako tišči. SIcer pa ga lahko daš ven pa po porodu nazaj noter saj luknca se ne zamaši tako hitro, men se še danes ni, tolk časa po porodu sej se na ušesih tud ne zamaši tako hitro:zmeden2:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2005 13:26:45   
šnucika
tudi jaz imam piercing v popku....že osem let.ne nameravam ga dati ven,dokler ne bo buši preveč zrasel in napel kožo...potem itak ni več možno imeti kaj v koži nad popkom;)
moj ginekolog mi še nikoli ni nič rekel,da bi bilo narobe....pa tudi sedaj,ko sem zanosila in bila na pregledu ni rekel nič.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2005 10:20:28   
superfly
Jaz sem imela uhan 4 leta v nosu, pa sem ga dala že takoj na začetku nosečnosti ven, saj me je kar nekaj zdravnikov opozorilo, da vsi ti piercingi, ne glede ne to na katerem delu telesa se nahajajo, pogosto motijo energijske tokove in nam rušijo telesno ravnovesje, ter povzročajo razne motnje v delovanju organizma, kar lahko povzroči razne težave tudi v nosečnosti. No pa sem ga brez obotavljanja hitro snela, samo da ne bi bilo kaj narobe - nikoli se ne ve.
:(

lp, superfly

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?