|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tehnično vprašanje
15.7.2005 15:51:05   
janapan
ta mesec je itak vse zblojeno...ma sam za info ker sem zelenka pri opravljanju nosečnostnih testov...u glavnem pred tremi tedni se mi je začela :hudicek: trajala en teden kmal po koncu :hudicek: sva midva veselo tralala in kmalu po tem sem se začela ful čudno počutit, ma ne morem opisat v glavnem dva tedna zdaj je že vse tko čudno, me boli trebuh, kakšen dan križ, en dan sem utrujena, drug dan me preganja , lulat me kakšen dan pogosto drugič spet ne...no in danes se mi je pojavil en tak rjavkast izcedek se pravi po 12 dnevih od začetka :hudicek: ( tehnično dobim m na 28 dni vedno !!!)

No tolk o okoliščinah zdej pa vprašanje, kakšne maste vi kaj izkušnje s tem, da zanosiš izven kao predvidenega ovulacijskega časa?...
kaj pa testi in njihova zanesljivost pred zamujanjem:hudicek:

mal sem naložila ..ma ne mi zamert...sem zelenka...bo treba več prebirat forum....čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tehnično vprašanje
15.7.2005 15:52:12   
janapan
ups po 21 dnevih od začetka M se mi je pojavil izcedek....lapsus

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tehnično vprašanje
15.7.2005 15:56:12   
lenika
To bi lahko bila vgnezditvena krvavitev, ker se je pojavila malo po ovulaciji. Držimo pestke za :nosecka::duda:

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tehnično vprašanje
15.7.2005 15:56:32   
tejcka
Hojla, upam oz. želim da ti je uspelo :bravo:
Meni po 2 letih skakanja žal ni, pred 2 meseci sem zamenjala službo in zdej moram kako leto počakat.... (spodobi se :( )
Moja tolažba je vse ob svojem času, s službo sem namreč zelo zadovoljna in vem, da po letu pavze mi bo uspelo.... mi mora!!!!!
DRŽIM PESTI ZATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LPT

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tehnično vprašanje
16.7.2005 17:01:31   
petra.horzi
tud jz držim pesti za :modri:!
glede testov je pa tko, da sm jz ga nardila še preden bi mogla M dobit (en dan prej) pa mi je pokazal +!
clear blue-je mal dražji kot ostali ampak men se zdi res dobr-stane mal čez 1600.
tko da ubistvu boš lohk kmal nardila test, če se je izcedek pojavil 21dni po M, maš jo pa na 28-še par dni počaki-pol pa srečno:)
velik sreče

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?