Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tehnični prevzem in upor. dovoljenje 1.1.2010 10:43:19
|
|
|
|
mala zirafa
|
Upam da mi bo lahko kdo od vas vsaj malo pomagal.Stvar je sledeča. Imamo poslovni prostor, se pravi brez kuhinje, samo wc s tušem, umivalnikom in pisarna v izmeri vsega skupaj 38m. Ta prostor je imel izdano gr. dovoljenje od občine samo do 4. faze, se pravi kupljen je bil še v grobem stanju, brez ometov, finih del... Nakar so bila ta fina dela končana v lastni režiji in tu se zaključi gradb. dokumentacija.Sicer je imel prijatelj nekaj časa pisarno na črno, nato pa je dal not podnajemnika, ki še zdaj živi not na črno. Stvar je taka.Jaz bi rada odprla varstvo otrok s.p. v tem prostoru, zaradi česar rabim upor. dovoljenje.Zanima me cena le- tega, cena tehničnega prevzema in novega geod. načrta.Kdo mi naredi geod. načrt?Kaj to točno pomeni?Ali niso geodeti za zunanjo okolico? Koliko časa traja vsa ta ureditev dokumentacije?Ali moram ta prostor spremeniti v bivalni npr. vključiti kuhinjo, kar bi storila vsekakor? Hvala za vsakršno informacijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?