|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   techno,rave,glasna glasba
26.3.2008 7:21:29   
Anonimen
Pozdravljene! Imam eno vprašanje glede te glasbe.to soboto sem vabljena na privat žurko-techno glasba. sem v 6 tednu nosečnosti.sama sicer mislim, da nebi smelo škodit plodu. me pa zanima tudi vaše mnenje.
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: techno,rave,glasna glasba
26.3.2008 7:30:45   
digi
user posted image user posted image user posted image  Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost....user posted image  obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fanuser posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 7:43:57   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: digi

user posted image user posted image user posted image  Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost....user posted image  obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fanuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra.

Nič ti ne bo škodilo oz. plodu, zato lahko greš brez skrbi.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 8:07:45   
Inigo
ti se kar nažuraj!!! plodek še zdaj ne sliši... potem okoli 24. tedna pa bo že prepoznal zvoke. takrat se splača razmislit, zdaj pa res ne. tko da, UŽIVAJ!!! user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 8:12:41   
Tejchy
Se pridružujem mnenju ostalih.. Zaenkrat ni skrbi - ti le uživaj.
Plod začne slišati zunanje zvoke v času, ko začutiš njegovo premikanje tj. nekje od 20 tedna dalje. Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 9:42:59   
Anonimen
Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš.

A, zdaj vem, zakaj naš zaspi ob tehno muzki. Ker sem hodila na aerobiko za nosečnice.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 20:26:12   
Anonimen
HVALA PUNCE!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2008 20:28:52   
Strawberrie Cherrie
ubogi otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2008 23:24:18   
Anonimen
Ti sam plesi in uzivaj Sam nic tabletk jemat

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2008 7:43:10   
šnucika
Samo tole o glasbi...sama imam precej "trd" in pa tudi raznolik glasbeni okus.
Med nosečnostjo sem veliko poslišala Ramstein-e(če jih ne poznate...trd industrial metal rock...ne vem,kako bi točno definirala) in veliko techno,rave in house muzike sem poslušala.
Zadnjič srfam po youtube in poslušam musko...tamala uleti v sobo in začne poplesovat na Ramsteine.user posted image Potem dam gor video od Prodigy, ki so precej morbidni in udarni...pa je zbežala ven.Kar ustrašila se je.
Od kar je rojena ni nikoli slišala Ramsteinov....se pravi,da mora res biti nekaj na tem,da jih je v trebuščku poslušala in si jih zapomnila kot pozitiven dražljaj.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?