Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 7:30:45
|
|
|
|
digi
|
Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost.... obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fan
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 7:43:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: digi Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost.... obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fan ta je pa dobra. Nič ti ne bo škodilo oz. plodu, zato lahko greš brez skrbi.
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 8:07:45
|
|
|
|
Inigo
|
ti se kar nažuraj!!! plodek še zdaj ne sliši... potem okoli 24. tedna pa bo že prepoznal zvoke. takrat se splača razmislit, zdaj pa res ne. tko da, UŽIVAJ!!!
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 8:12:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Se pridružujem mnenju ostalih.. Zaenkrat ni skrbi - ti le uživaj. Plod začne slišati zunanje zvoke v času, ko začutiš njegovo premikanje tj. nekje od 20 tedna dalje. Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš.
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 9:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš. A, zdaj vem, zakaj naš zaspi ob tehno muzki. Ker sem hodila na aerobiko za nosečnice.
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 20:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA PUNCE!
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 20:28:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ubogi otrok
|
|
|
|
RE: techno,rave,glasna glasba 26.3.2008 23:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti sam plesi in uzivaj Sam nic tabletk jemat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?