|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   te presnete kapljice
27.12.2004 8:33:37   
kikica
Kar nekaj od vas ima problem s tem, da imajo otročki krčke po vitaminskih kapljicah, jaz pa tega problema sicer nimam, se pa ubadam s tem, kako naj jih svoji hčerki dam. Stara je 3 mesece, se polno dojiva, ne mara čaja, niti iztisnjenga mleka po steklenički. torej: steklenička odpade! Do nedavnega sem ji kapljice dajala kar po žlički z mamlo mojega mlekca, in je sicer z muka, a vseeno to pogoltnila. Zdaj pa se je sprakticirala in damica vneto tišči ustka skupaj, če pa že to ne, potem vse ven izpljuva. Res ne vem, kaj naj stroim. Prosim, svetujte mi.

Pa en lep pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   te presnete kapljice
27.12.2004 8:36:02   
kikica
Se opravičujem za napake v tipkanju. :)

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   te presnete kapljice
27.12.2004 8:38:37   
puri
Jaz mu kar v usta kapljice kapam,eno po eno!

lp

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   te presnete kapljice
27.12.2004 8:41:10   
Jančika_
Jaz pa mu kapalko stiščim v usta med dojenjem, ampak imamo Oleovit, ki ima kapalko, AD3 pa ne vem, kako bi mu dajala, ko je nima:zmeden:.

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   te presnete kapljice
27.12.2004 8:45:02   
kikica
Saj tudi če ji v usta kapam, mi mala vse ven izpljuva.Najbolje, da si jih montiram v zizo:)

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   te presnete kapljice
27.12.2004 9:04:28   
puri
Kikica,potem ti pa res ne znam pomagat,očitno ji okus ni všeč,če bi marala čaj in stekleničko,bi ji lahko kapljice med čaj zmešala!

lp:metulj:

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   te presnete kapljice
27.12.2004 10:39:07   
asso
Oj,

mi se tudi mantramo s tem problemom, da naša :duda: ne pogoltne nič drugega dol kot maminega mleka. In predstavljaj si kako je to, ko ji je treba dati kapljice proti krčkom, so vsepovsot samo tam, ki bi morale biti niso.

No, jaz sem ta problem rešila le na en način. Kapljice ji dajam direktno v usta in to takrat, ko močno joče ji kapam direktno v "grlo" in vsaj nekaj pogoltne. To je ponavadi pred dojenjem, ko joče, ker je lačna. Drugega sistema ne poznam, ker kot pravim so vse kapljice na kakršni koli drugi način venih.

Lp asso

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   te presnete kapljice
27.12.2004 10:54:16   
Anonimen
Meni so vse kapljice že itak vedno bile živa groza! Nikoli mi ne kapne po ena, po navadi sploh nobena, če pa že kaj kapne, pa itak ne vem koliko in kam... Enkrat sem psu dajala bivacin kaplice za oči, se mi je tista plastika na koncu snela in se ji je skoraj cela flaška v oči zlila... Zaleglo pa je.

(odgovor članu kikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   te presnete kapljice
27.12.2004 14:52:44   
Sibil_
Jaz uporabljam Oleovit, tako da dajem samo eno kapljico, le-to si pa kapnem na bradavico in takoj malemu hop v usta.:)-
To pa je izvedljivo ko je fajn lačen-pa gre vse dol.
LP,
Sibil

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   te presnete kapljice
27.12.2004 15:09:36   
Annny
Jaz dam na žličko malo prekuhane vode, notri 3 kapljice D3..tamalo dam v naročje, žličko v usta- istočasno pa jo nagnem malo nazaj in držim žličko v ustih, dokler ne pogoltne. Potem pa ji dam še eno žličko same prekuhane vode, da malo 'popravi okus':)

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   te presnete kapljice
27.12.2004 15:17:28   
ZARA
oj...jst imam malo plasticno zlicko,nakapam in ji dam...Zari so zgleda dobre...:zmeden2:

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   te presnete kapljice
27.12.2004 20:18:20   
Anja167
Mi AD3 od vsega začetka dajemo same (brez drugih tekočin) na žlički. In jih ima zelo rad. Torej imamo srečo? Mogoče moraš pa ti tudi zraven na široko usta odpirati, pa z žličko jo malo po spodnji ustnici dražiti, pa fejst ji žličko poriniti v usta, da bo kapljice pogoltnila in ne izpljunila? Ah, kaj pa vem...

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   te presnete kapljice
28.12.2004 12:59:00   
kikica
Punce, hvala vam za vse odgovore. Vse možno smo sprobali in ugotovili, da pali (trenutno) le to, da kapnem kapljico na bradavico. Je pa mal zamudno, ker imava 6 kapljic... ampak res sem vesela, da vsaj tako dobi nekaj tega vase.

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?