|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težavica...
26.3.2005 17:21:23   
teja21
najprej lepe praznike, pa upam da ste se fajn pirhov najedle.
imam težavo, noseča sem 16t te dva dneva sem pa delala v službi ko nora:grrr: se pa celih 7 ur samo stegujem, po policah, dvigujem težke stvari...
veste kako me je strah za pikico, a mislite da je vse vredu????:zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težavica...
26.3.2005 17:30:20   
Gina
Če se ti počutiš ok, potem je vse v redu. Ampak pretiravat pa ni treba več.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težavica...
26.3.2005 18:38:11   
SU
Če imaš težko delo, povej to G in poprosi za njegovo mnenje. Mogoče bi bilo bolje, da bi šla v bolniško. LP, Saša

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   težavica...
26.3.2005 21:23:59   
Willson
Ja jaz ti vsekakor svetujem, da se v službi pogovoriš, povej jim, da si noseča! Seveda za nosečnico ni ravno fajn, da se steguješ in dviguješ težke stvari, pa po možnosti še po lestvi pležeš, pol pa hitro domov, pa še doma vse postoriti. Kljub temu, da se dobro počutiš, si sedaj v drugačnem stanju in je dobro, da delaš vse v drugi brzini. Če pa v službi ne boš naletela na razumevanje, pa se pogovori z tvojim G, ki mora vedeti kakšno delo opravljaš.

Sedaj sta ti in tvoja pikica na prvem mestu!

Lepo nosečnost in lep pozdrav!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?