|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave s spanjem
15.2.2008 9:35:05   
crispy
Lep pozdrav vsem mamicam in atijem!

Mogoče se bo to zdelo komu smešno, ampak res bi potrebovala mnenja in izkušnje drugih mamic.....

Moj mali 7.mesecni fantek se je po novem zacel obnasat nenavadno: Zbuja se ponoci, cez dan je siten in se veliko dere, pa ne ugotovim zakaj- je to klic po pozornosti, dolgcas, ....Drugace je zdrav. Imamo dva spodnja zobka ze zunaj. Z uvajanjem GH smo zaceli ze pred dvema mescema.
Do sedaj nisem imela problemv, spal je celo noc, do 8h zjutraj, zdaj pa kar naenkrat zbujanja sredi noci, tudi do dva krat.
ponavadi je cez dan spal dopoldne po dve uri in popoldne po dve uri, zdaj..... komaj kaj spravi skpaj dve uri cez dan, zato pa pade ze ob osmih v posteljo.
Ne vem, kaj naj. Ponavadi zaspi tako, da ga nosimo in ko zaspi ga damo v posteljico, zdaj pa ima ze cez 9kg, in me vse ze boli od nosenja, ne zmarem vec. Ce ga dam budnega v posteljo, se zacne dret.
Kakisen nasvet mogoce?

< Sporočilo je popravil crispy -- 15.2.2008 9:46:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave s spanjem
15.2.2008 9:41:35   
r1ta
Pri nas se je prebujanje ponoči začelo z uvajanjem GH. Zbujala se je zilijonkrat! Vsakič jokala in potrebovala celo večnost, da je zaspala nazaj. Včasih sva sredi noči bedeli po tri ure. Za vse skupaj krivim GH in zobke, ki so bili v tistem času na pohodu. Pri nas je pomagalo le to, da se je eden izmed naju vlegel z njo v veliko posteljo v njeni sobici. Nekaj časa naju je božala, potem pa zaspala do jutra. Zdaj ko ima 13 mesecev se prebudi enkrat na noč in jo pustima jokati. Joka morda eno minutko, nato pa sama zaspi nazaj in spi do jutra. Edino danes ponoči je jokala malo dlje (celi 2 minuti) in jaz nisem zdržala in sem šla spat k njej. Zaspala je takoj in spala do 7.30.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crispy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2008 10:32:03   
Naja30
Pri nas se je tudi začelo nekje z uvajanjem GH, hkrati so bili zobki na pohodu, poletna vročina... 4 mesece se je zbujala n-krat in visela na joški, jaz pa vedno večji zombi user posted image  Zdaj se smejem, takrat je bilo pa hudo. Pomagalo ni niti večja količina hrane zvečer niti tekočina ponoči niti manj oblečena. Je pa minilo, ko sva se nehale dojiti pri 11m in od takrat spi celo noč. Ni nujno to razlog, je pa vsekakor povezano.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2008 14:18:25   
bojana1
Naš Luka bo kmalu star 11 mesecev.Tudi midva od 8 meseca spima zelo slabo.Včasih prebedi tudi skoraj celo noč.Mislim da je vzrok v zobkih in GH.Vem pa ne natančno!Tako da ti nasveta ne znam dati,ker tudi jaz komaj čakam ,da mi pove kaj mu faliuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2008 17:46:30   
jaša2
????jaz sem se že tu na forumu večkrat "pritoževala" nad našo maliko. stara je 9M, od enega 4-5M fuuul slabo spi. tam nekje smo začeli z GH. včasih se zbuja vsako uro in išče dudo, drugače je jok...včasih se ful ipično dere...zobke smo dobili šele zdaj... midva sva se že skoraj sprijaznila s tem, da pač še nekaj časa ne bomo prespali cele noči.user posted image   prakticirama tud to, da jo nekaj časa (nekaj minut) tud pustiva, da se joče, pa jo pol potolaživa itd..... ni pa mira niti, če pri nama spi.

ne vem, sem že čisto izčrpana s poskušanjem raznih taktik.  da ji je mogoče toplo, hladno, lačna, žejna....pol so mi punce tu svetovale, da mogoče čez dan premalo poje (ker sma imeli samo 4 obroke)...pa kaj čem zdaj, bo že minilo.
pravijo pa tud, da otroci čez noč premlevajo, kaj se jim je čez dan vse zgodilo, kaj novega so pogruntali, dosegli...zdaj je pa ravno najbolj aktivna. se na noge postavlja, raziskuje celo sobo, omare...in baje, da se tud čez noč pozna.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu crispy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?