|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave s fiksnim aparatom
7.10.2008 18:36:55   
_kristy_
ali je normalno da se okoli fiksnega aparata dlesen poveča,na notranji strani pa mi  je dlesen zatekla in nekoliko krvavi?slišala sem da lahko pride v nosečnosti do gingivitisa ampak na zadnjem pregledu ortodont ni rekel ničesar al pa sploh ni bil pozoren.sem  v 16. tednu nosečnosti in mam aparat že več kot eno leto pa tudi za zobno higieno skrbim redno tako da me zanima če je res najboljše da mi aparat ortodont odstrani, ker me to zelo moti in boliuser posted image , zobje so pa že poravnani tako kot morajo bit.
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave s fiksnim aparatom
7.10.2008 19:14:50   
maja24
Ja zakaj mu pa nisi povedala da te boli?

Ela čebela

(odgovor članu _kristy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2008 19:26:57   
_kristy_
boleti me je začelo par dni nazaj, na pregledu pa mu sploh nisem mogla povedat da opažam spremembe,ker dela kot po tekočem traku,sestra pa tud ni bogve kaj prijazna in se sploh nič ne da zment z njo.aparat naj bi mi tudi na zadnjem pregledu dal ven ampak mi je sam žičko zamenjal,dal datum decembra in me poslal ven brez da bi mi povedal zakaj še dva meseca dljeuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2008 19:51:46   
maja24
Pol ga pa šenkrat poklič pa mu povej situacijo pa je.

Ela čebela

(odgovor članu _kristy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2008 21:10:05   
copka
ko sem jaz imela fiksni aparat, so me vsakic, ko je zamenjala zicko, bolela vsa usta, tako da mi je bilo 2 dni muka tudi jest.
Jaz mislim, da je to normalno, da malo zatece, prevec pa ne. Poleg tega je res, da so celotna usta v nosecnosti bolj obcutljiva. Ce se nadaljuje se dan ali dva, pojdi k ortodontu.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2008 23:48:47   
Martinčka
Jaz sem ga po enem letu odstranla ker so se mi zobje lepo poravnali.. sicer nisem bila vmes noseca, ampak sem imela obdobja, ko so mi dlesni zatekle in so me kr mal bolele, ampak je minalo v dveh dneh.
sedaj imam po notranji strani zobke zalite, da se mi ne prestavijo nazaj v prejšnji položaj:)

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2008 14:57:09   
pekmez
Jaz mam fiksni aparat že 3 leta in prihaja čas,da ga odstranimo,noseča sem 8 mesecev in mam tudi jz malo bolj občutljive dlesni,večkrat zakrvavijo.Ortodontka mi je rekla,da je to normalno,saj hormoni naredijo svoje,tako,da sva se skupaj odločile,da ga bova odstranile nekje 2 meseca po porodu,ko se bo vse umirilo.Škoda,da ga daš prej dol,kajti se znajo zobje vrnit v prejšnje stanje,če nisi aparata dovolj dolgo nosila.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?