KIRA
|
jaz ti dam čist prav. jaz tud ne maram da mi tašča kaj kupuje, ker vedno ustreli kozla, ampak res čist za vsako. raj mam, če mi da dnar. ampak odkrito povedano, to je morda 1x naredila. vse ostalo kar je kupila - seveda nikol ne vpraša kaj rabim, ampak nardi po svoji glavi - se ali valja po predalih in podstrešju, ali pa sem podarila naprej da se mi ne valja po kotih, ker je baba "malo utrgana" če kdo mene vpraša. kupuje take stvari, ki jih noben ne rabi, po možnosti se gor nabira prah, pa na tak način meče dnar skoz okno - bi se dal dost pametnej porabit, poleg tega pa je po mojem babnca čist brez okusa. sploh se mi ne gre za vrednost kupljenega, ampak za kavliteto, uporabnost in okus. sama vem, da nimam glih dosti dnarja ker sem brez službe in moram bit takih daril vesela, ampak odkrito povedano, če kupuje SRANJE, ki ni za nobeno rabo, pol naj raje ne kupuje nič - se bom že sama znašla. hvalabogu se bomo kmalu selil in bom naredla čistko. mogoče bom še kaj po "nesreči" razbila in bo romalo v koš, da ne bo cirkusa, zakaj mečem stran.. uh!!!! nekaj stvari bom pa probala spravt med ljudi - teh žal ni dosti, večina je neokusne šare, ki ni za nikamor. jaz ti čist prav dam - kupi si tist, kar ti je všeč in boš uporabljala, ne pa da ti vsiljujejo nekaj, česar ne boš marala, pol bo stalo v kotu, pa še hvaležna boš morala bit, ker so ti to kupli.
|