|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave po porodu
22.12.2004 9:51:10   
Lunca1
Ojla!

Zanima me, če je imela katera težave s sečevodom po porodu. To se mi je začelo dogajat po kakšnem tednu. Boli me v glavnem na področju izločil. Sem mislila da je to zaradi vložka, ki mi vedno pritiska na izločila. Včeraj pa dvakrat sploh nisem mogla na vodo, čeprav sem čutila da moram. Ugotovila pa sem tudi, da me boli, če poskušam stisnit mišice, kot bi hotela zadržat vodo.

Pa še to. Nenavadno se mi zdi, da se mi čišča steka naprej, prav sem kjer imam težave, čeprav sem pri menstruacijah imela kri vedno bolj zadaj oz. pod nožnico.

LP Lunca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težave po porodu
22.12.2004 9:57:17   
thumbelina
Glede sečil bi ti težko svetovala. Kar se pa tiče iztekanja čišče, sem pa tud jaz še kar nekaj časa po porodu kakala in lulala v ful "čudne" smeri. Pomoje da zaradi tega, ker se vse poti ob porodu stisnejo in pač potem traja da se vse spet spravi vnormalni tir. POčakaj par mesecev glede tega pa boš videla. Glede sečil pa ppojdi raje k zdravniku.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težave po porodu
22.12.2004 10:39:52   
BONI*
Jaz sem 10 dni po porodu pa imam naslednje teževe:
1. ne čutim, kdaj me tišči lulat, pa čeprav imam čisto polen mehur (ko se usedem na školko, kar teče od mene)
2. ko lulam, lulam kot fantek - naprej v curku
3. ko kakam, kakam kot zajček- same boboke
4. občasno me kaj špikne ali zareže v spodnjem štuku
5.čišča, oh ta čišča, kdaj te bo konec, povsod te je preveč, spredaj, zadaj, v sredini,...
6. vetrovi pri meni in pri Lukatu

Lp, Boni & Luka

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   težave po porodu
22.12.2004 13:59:55   
Petra P.
Je prav smašno slišat za vse te težave, ko jih imajo drugi. Pa brez zamere. Sama sem imela pred dobrim mesecem enake težave. Moram pa rečt, da mi je bilo najmanj všeč, da so te težave trajale kar cel mesec. No, pa to z lulanjem me še ni toliko mučilo, z blatom pa je bilo (zaradi šivov) čisto drugače. Kljub Donatu in suhim slivam sem imela katastrofalno zaprtje. Sem nekajkrat res pomislila, da je to huje kot porod. Z vetrovi pa itak. Sploh ne razumem kaj ta porod naredi našemu telesu, sploh prebavi. Nikoli v življenju nisem imela težav s prebavo, niti med nosečnostjo. Z vetrovi tudi ne. Po porodu pa celi mesec. Da o špikanju in čišči niti ne govorim. Tudi ko že nekaj dni ni bilo niti kapljice in sem se že veselila, da zdaj je pa konec, je prišlo spet.

Edina tolažba, ki mi pade na pamet je, da prvi tedni minevajo tako hitro, da bo kmalu mimo. Mi smo že 7 tednov po porodu, pa je šlo kot blisk.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?