|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave peteršiljčkove mame
20.10.2004 7:59:47   
Tina31
Drage mamice v pripravi!
Kako ste kaj, moje mlade dame? Jaz sem nekaj časa manjkala, pa ne vem za novice-če so kakšne.
Pri nas je ta mesec tako, da ziher nič ne bo, ker sva v celem mesecu samo 4x :sloncek::sloncek::sloncek:
Ni bilo volje, pa bolančkani smo bili, ...
Tako da ČAKAM M okoli 26.10.-1.11.
Približujem se 31.letu, pa me zanima, če še katero mučijo tale naša leta.
Rada bi imela še dve pikici, pa če bo šlo takole naprej...
bom že mamka, ko bo zadnji privekal na svet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.10.2004 8:12:50   
VALENTY
Ne obremenjuj se tolk z leti.Sej bo.Jaz oz.midva sva 2 let rabla,da mava zdej dve pikici.Pa bi jaz še mela,pa so še drugi blemizravn.Ampak boš vidla da bo,tud mal pavze prov pride.Mogoče bo pa okrog 26.10-1.11. kaka posebna čarobna noč.Upam,da bo obema uspelo,čeprav zase nisem 100%,ker preveč drugih dejavnikov vpliva na to.Glavo gor,pa hopa cupa -pol pa bo:duda:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2004 8:17:47   
Mina1
Nič bati, vse lepo po vrsti, ko pride čas za to, ene prej, druge kasneje;)

Jaz sem imela prvega pri 32-letih:), decembra bom 35 in sem v drugo noseča;) Čeprav izgledam veliko mlajše, EMŠO naredi svoje :)-:)-:)-

Po pravici povedano, za prvega prej itak nisem bila pripravljena in zrela, tako da;)

In po drugem smo imeli cca 2 leti pauzice zaradi mojega CR in potem smo "delali" na pikici pol leta.

Bo, boš videla, samo brez pritiska in tako.

pa-pa Mina1 23t:nosecka:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2004 8:26:49   
simonas
Tudi jaz bom v zacetku drugega leta docakala 30 leto in sedaj delamo na prvi :duda:. Prej ni bilo pogojev, zdaj pa se mi ze skoraj zdi, da sem malo pozna. Samo je vseeno boljse tako, kot pa da zaradi otroka vztrajaš v napačnem razmerju ali pa da te skrbi zaradi financ in podobno... Sedaj ko se mi je končno življenje postavilo na prave tire vem, da bom lahko uživala v nosečnosti:nosecka: in potem posvečala vso ljubezen partnerju in :duda:...

Torej niso važna leta - važni so občutki...

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 9:15:25   
Anonimen
Jaz sem prvič rodila pri 35 letih, moja kolegica pa prvič pri 32, drugič pa pri 34. Torej vidiš, veliko nas je mam, ki smo starejše od tebe. Če si otroka želiš, nikoli ni prepozno.

So pa prednosti in slabosti pri poznem materinstvu. Prednost je v tem, da smo bolj zrele, več smo že prebrale in več doživele, vsaj zase lahko rečem, da prav zaradi zrelosti kakšnih strahov pred malim detecem nisem imela. Mislim v slislu, da se kar bojiš, kaj bi naredil, ko se joče, ko ima krčke, ko je bolan in podobno. Zavedati se je treba, da malčkom ni nič hudega, ga so kot "bubregi v loju", da jim imamo neznansko radi in da jim je zelo, zelo fletno na tem svetu. Če malo pojokca, po navadi ni nič hudega, meni se je zdel kar malo hecen.
Slabost pa je v tem, da vsaj meni primanjkuje otroškosti. Nisem več tako otročja, kot sem bila pred desetimi leti, kar bi mi velikokrat prav prišlo. Včasih mi zmanjka energije, ki mi je je včasih pač ni.

Sprosti se in uživaj!

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2004 13:43:14   
sade
:)kot bi jaz pisala, tudi jaz se približujem 31 letu in se trudiva :sloncek::sloncek: ampak zenkrat še nič. Na :nosecka:delava 6 mesecev... meni se zdi že cela večnost, pa tudi malo se že sekiram:ups:češ da me leta lovijo. No tu nekje smo, ampak je :bravo::bravo::bravo: videt, da nismo edine in da niso to nobena leta, saj tudi jaz se ne počutim stare 30 let.
Upam, da nam bo uspelo 9nebesa!!!! Pozdravček vsem in čimprej :roza::modri:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2004 15:28:48   
tinkamiška
Ja, jst sem tudi v 31 letu, še mal pa bojo potrkala na moja vrata. Tud mene je letos zagrabila ena taka mini panika in nemorem si kaj, da se tu in tam nebi spomnila, da se mi že malo mudi. Možek je dve leti mlajši in mi vedno pravi, da tako in tako zgledam kot ena 22 letna miška, ampak kaj, če pa nisem!! Pa nebi rada samo enga pikca več bi jih rada imela in nevem, če bova uspela vse nardit:zmeden2:. Jst pa pravim, ko bi bil vsaj en, sam da je!!!

Pa-pa,

Tinka

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2004 20:59:38   
Anonimen
tina30,
ne obremenjuj se z leti, ne pomaga lih dost:(.
Lahk tud mamka ima dva otroka zaporedoma. Preizkušeno:bravo:.
No ne na meni-kolegica je pri 39 imela po dolgih letih muke (in ss in vsega kar spada zraven) prvega :duda:in ko je prvi imel 8m (mesecev ne metrov) je bila noseča za drugo:duda::bravo:. Fajn ne?
Aja moja teta pa pri 39 po 18 letih po prvem drugega:duda:. Je tolk razcrtano, ker ga vsi tolk cartamo da kar ni res.
tolk o letih. Kar veselo:sloncek: pa bo
Mej se in čimveč :sloncek::sloncek:
.

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2004 21:08:31   
pika74
Ojla Tina30:rozica:,

Tud jaz sem tvojih let in sem včasih malo razmišljala, da mi biološka ura že tiktaka ...tik-tak-tik-tak... ampak sem opustila to...

Tudi moja želja je imet vsaj 3 :duda::duda::duda:. In vem, da bo:miska:. Pri tej medicini in razvoju, ni :hudicek:, da ne bi bilo. Glej, moji mami je ratalo pri 42-ih imet prvega (to sem jaz8)8) ), in vem, da ji prav tako ni bilo lahko. Imela je tuberkulozo na maternici in so že čist obupal. Ampak lej - zdej ma pa mene, pa mi nč ne manjka ;).

Boš vidla, da bo ratal. Pa ne razmišlej preveč o tem, kok si mlada;).

Pa enga :pujs: za srečo!

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2004 6:50:48   
neni
Se pridružujem težavam, tudi jaz sem v 31 tem. Za 30 rojstni dan sem šla zjutraj z grozo pred ogledalo.
Sam res tudi jaz zgledam mlajša, sam kaj pomaga, jajčniki niso tako mladi kot moja napeta koža na ličkih.:)-:)-:)-
Ampak se poskušam ne sekirat, pa mi velikokrat ne uspe.:ups:
Pogosto ko zvem za katero, da ima že tri otroke si rečem, glej pri mojih letih, kaj pa jaz.:zmeden:
Edino kar lahko naredimo je to, da se borimo še naprej in nikoli ne obupamo. Zdej je medicina že res tako napredovala, pa še mal sreče nam manjka, pa bo.
:miska::miska::miska:
Pika a ti si edinka al je potem mamica imela še kakega :duda:??
lp Neni

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2004 7:59:27   
pika74
Pika je edinka po mamici - po očiju ima pa še 1 brata :bravo::bravo::bravo:.

papa
Pika74

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2004 8:40:04   
neni
Ej punce, a si predstavljate koliko smo stare, če vse skupaj sešteješ???!!!
Pika, potem si pa razcrtanka, a?:ups:
lp Neni

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2004 8:58:57   
pika74
neni - itak :metulj::metulj::metulj:. A si predstavlaš, kako so me vozil okol k sm bla mičkna :duda:.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2004 8:59:51   
pika74
Tina30

Relax!!!
:kava::kava::kava:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2004 9:09:04   
neni
Lepo da priznaš, ti je pol oproščeno.
:bravo::bravo::bravo:
lp Neni

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2004 9:35:26   
pika74
hehehe evo častim en kafe :kava::kava:. čin-čin

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2004 9:38:43   
simonas
Točno tak...

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2004 9:39:04   
Tina31
Pika, še men eno:kava: al pa dve:kava::kava:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2004 10:40:59   
pika74
Tina30

:kava::kava::kava::kava:, sam ne pol mene klicat, če ponoč ne boš mogla spat - kr k nemu se stisn pa :sloncek::sloncek::sloncek: ;).

pa-pa

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2004 11:58:31   
pika74
...:zmeden2::zmeden2: še zdej ne vem, zakaj peteršiljčkova mama :zmeden2::zmeden2:...

nika- glavo gor - lej mene -kok se dolg matramo, pa mi je že skor čist ravno. Sam ne se kasirat, k to sam gube dela - rajš mal zapoj pa zapleš - pa zobe na sončenje 8)8)8).

pa-pa

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2004 14:46:43   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-

Ej, jaz jih imam pa že 31 in pol! Pa se mi že tud včasih zdi, da mi voda v grlo teče,.....

Sam tale je pa dobra, sedaj smo poleg fosilk še dinozavrke!!! :)-:)-:)-

Baje tud jaz ne izgledam tolk staro, sam moji jajčniki pa se starajo, starajo, starajo,...

Lp Pia73

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.10.2004 16:33:07   
Anonimen
se pridružujem niki - v 31.
Sam mene poleg tega prijateljice in kolegice kar naprej gnjavijo kdaj pa bova midva kaj :duda: okrog furala. Sam ni vedno tako kot si človek predstavlja:((. Aja Pol pa sem ratala mal hudobna, ko sva zgubila najino:duda:. Če me zdaj preveč gnjavijo jim kar rečem, da sva že mela, pa nimava več :duda: -> pol pa :ups:tiho.
Ful sem :grrr: sama nase ma si ne morem kaj, da jih nebi utišala.
Sem grozna a ne?:grrr::grrr:

baj .

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.10.2004 17:42:37   
Pia73
Absolutno nisi grozna pikec!!! Kaj pa koga briga,.....

:rozica::rozica::rozica: tele so zate

Lp Pia73

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.10.2004 17:45:34   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiii

hvala
kontra:rozica::pujs:
.

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?