|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težava
7.12.2008 14:54:39   
Anonimen
Hajli vseuser posted image  ali mamice

Imam malo smešno vprašanje.Ali ima katera tak občutek kot da te doli pika je včasih občutek zelo neprijeten in občasno boli. Naj povem da sem 18 tednov user posted image  in imam nisko posteljico.Me zanima ali je lahko kaj narobe in če je imela katera podobne težave.Pa hvala vsem ki mi boste odgovorile.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težava
7.12.2008 15:03:03   
cupacups
o tem pikanju in spikanju je bilo velik govora. in je povsem normalno da te spika...ene v nosecnosti druge po porodu..kakor katera.pika te pa zato ker se maternica siri, lahko bos imela tudi vec izcedka raznih barv...ce tece kri edino to ni vredu.ostalo je v nosecnosti normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: težava
7.12.2008 17:22:43   
detelja
Anonimen tudi jaz imam zelo nizko posteljco pa vem, da me je tam nekje okrog 16. t tako pikalo, zbadalo in to kar 2 tedna...imela sem tudi povečan prozoren včasih tudi bel izcedek...drugače pa je gin. rekla, da je to kriva maternica, ker se hitro širi in da lahko to traja celo nosečnost...meni je po 2 tednih minilo...malo pomaga, če uporabljaš nosečniški pas, ko si veliko na nogah, veliko hodiš pri sedenju ga itak ne smeš uporabljat...saj ti ga bo verjento gin. itak svetovala zaradi nizko ležeče posteljce...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?