Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Najbrž sta še mlada in še nista dolgo v zvezi, zato se še ne poznata dobro, predvidevam. Poišči si v knjižnici knjigo z naslovom "Moški so drugačni in ženske tudi" in boš moške lažje razumela. So res drugačni, veš. Moški ljubijo z glavo, ženske s srcem. Če moški ni lačen, je težko pričakovati, da bo jedel iz spoštovanja do tebe. Če ga v roku ene ure pokličeš trikrat, je to za večino moških absolutno preveč. Drugič ga pokliči enkrat, prej razmisli kaj se morata zmenit in se zmenita vse v enem klicu. Pa trmasta in občutljiva si tudi - če te kliče cel dan, se mu oglasi in mu povej, kaj si mu zamerila. Lahko mu tudi jasno razložiš, da očitek, da si tečna kot drekava muha ni prav nič romantičen, prej nesramen. Bi bilo čisto dovolj, če ti pove, da si tečna. Sicer pa se mi zdijo tole otročji problemčki, življenje ti prinese še marsikaj hujšega. Se pa tudi jaz vprašam, če je to prava ljubezen. Vsekakor pa ti želim, da najdeš nekoga, ki ti bo ljubezen vračal. Jaz se strinjam z maško. A veš, meni se tudi ne da vselej ven, moj je pa užaljen, ker nimam tako velikega veselja do tega, kot on. Predvidevam, da si bila res za njegovo dojemanje sitna, ker si ga morala prepričavat, da naj gre s tabo, razočarana zraven in predvidevam, da se je počutil fejst ogroženega, kakor se vsak dec, kadar ženski kaj ni prav. Najbrž je predvideval, da ga hočeš najedat, ker ni bolj ogrožujočega dejstva za moške, kot če jih nekajkrat zapored v zanj stresni situaciji pokličeš na mobi, zato je preventivno začel najedat prvi. Ko te je videl, je hotel stvar popravit in obrnit na hec. Ti si vzela, kot da te hoče izkoristit, namesto da bi se oba iz tega smejala. To, da je spokal na morje, evo vidiš, tega pa ne razumem. To pa bi bil zame razlog, da bi spokala stran od njega jaz. Ne bi bilo opravičila. Brez nadaljnega.
|