fitzgerald
|
jonna pa še nekatere, kot da bi sebe brala. Tudi jaz sem šla gor 18kg, s porodom sem izgubila 7 kg in v cca 2 tednih mimogrede še 2kg - kar me je blazno opogumilo in sem si mislila, ja super, vse tisto o dojenju in izgubljanju kilogramov je res, hura, saj bom po 6. mesecih prava manekenka - no potem je pa naenkrat kilaža obstala, pa šla še kak kg gor (skrataka 4. mesece ni bilo nobenega premika na bolje), no, kak mesec nazaj pa sem se sama začela počutit malo bolje (v fizičnem in psihičnem smislu se mi zdi, da nekako "okrevam") in začela malo (ma res malo, tako da ne vem, če se temu lahko zahvalim) telovadit, pa nič manj jest, in sem opazila, da sta šli dol še 2 kg in da se pozitiven trend nadaljuje (zdaj trkam na les ) Dojim še zmeraj, ampak zdaj bomo počasi začeli zmanjševati. No, v glavnem, jaz mam občutek, da je zadeva bolj kot z dojenjem povezana s hormoni in geni, skratka, kot da bi telo nekako vedelo, da mora nekaj časa lepo držat tako bolj materinsko postavo, psiha pa želi tak bolj zapečkarski način življenja:), da bo dost mleka in bo za bebico lepo poskrbljeno...potem pa nekako spet pridemo k sebi (je pa čas očitno zelo različen od ženske do ženske) - uh, sem morda zdaj malo zabluzila ma, v glavnem, upam in verjamem, da bomo počasi prišle na zeleno vejo...
|